| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Petak trinaesti u Znanost forumu; Ajd, baš me zanima jel se nekom desilo šta čudnovato što bi se moglo povezat s današnjim datumom. Meni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Petak trinaesti Ajd, baš me zanima jel se nekom desilo šta čudnovato što bi se moglo povezat s današnjim datumom. Meni ama baš niš. Za sada. ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Petak trinaesti Je,a oni koji vjeruju u to praznovjerje i dožive svašt- nešt čudnovato. Stvar psihe. Najbolji su mi oni koji pljuju kad im crna maca pređe preko ceste. ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Petak trinaesti Citat:
ili hodaju 10 koraka unatrag i te fore :čekić
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Petak trinaesti Ja nisam ni skužila da je petak 13. dok mi jedna žena nije počela pričati neki današnji događaj i napomenula kako se dogodilo baš danas, a petak 13. Tako da ja nemam pojma ni koji je dan, a kamoli da vjerujem u neke takve gluposti ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Petak trinaesti Nisam nimalo praznovjeran,nisam fasciniran takvim stvarima i pričama koje se prepričavaju vezano za ovaj datum !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: petak, trinaesti |
« Nikola Tesla
|
kugle »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:14.

ili hodaju 10 koraka unatrag i te fore :čekić

Tako da ja nemam pojma ni koji je dan, a kamoli da vjerujem u neke takve gluposti