| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Petak trinaesti u Znanost forumu; mene samo zanima koja je to tarotna budala izmislila... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Petak trinaesti Ima dosta legendi vezane za petak 13., a neke od njih su da je Jason masakrira taj dan skupinu cura i mladića, navodno su na taj dan ubiveni ili uhićeni templari - kršćanski vojni red, tada najmoćnija grupa u Europi, od strane francuskog kralja Filipa IV, pa da je navodno Eva ponudila Adamu u petak jabuku, da je Kain ubia Abela u petak, i odtuda sve ta mistika vezana uz petak 13, nije to samo neko posra bezveze.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Petak trinaesti A tak se za svaki datum može naći više stravičnih događaja koji su se dogodili u ovih 2000 godina i reć recimo 23.5. je najnesretniji datum u povijesti. Saobraćajki ima više na petak 13 jer je kraj tjedna i koi svaki petak ekipa sprinta doma da idu na vikend... Sve ostalo su sranja... |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Petak trinaesti Citat:
i jos nesto... broj stana je 13 za nevjerovati zar ne?
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: petak, trinaesti |
« Powers of nature
|
kugle »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:21.

mene samo zanima koja je to tarotna budala izmislila

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
al ovo svejedno nosim u novčaniku: