| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Povezanost jaja i vremena u Znanost forumu; Koliko treba vremena i koji su elementi potrebni da se jaje usmrdi? Recimo, čuo sam da jaje mora malo napuknuti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 182
![]() | Povezanost jaja i vremena Koliko treba vremena i koji su elementi potrebni da se jaje usmrdi? Recimo, čuo sam da jaje mora malo napuknuti da se usmrdi inače se osuši. ipak i u tom slučaju potrebno je vrijeme. Ima li tko iskustva na tom polju
__________________ Obožavam nesuvisle potpise. točka. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Povezanost jaja i vremena Kuhana jaja ? To se usmrdi kao krepana živina ,probao sam i povraćao sam ko lud kad sam jednom ostavio dulje vrijeme.
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Povezanost jaja i vremena usmrdi ti se i cijelo, uscrva čak
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Povezanost jaja i vremena a preselio sam u prirodne, ne znam kamo sa tim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,468
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Povezanost jaja i vremena u gastronomiju.. ![]() pa zar ne postoje jaja koja su čitava, a unutra su već pokvarena? mućak je naziv. jaje izgleda najnormalnije, a onda ga razbiješ i pozli ti od smrada. ![]() doduše u današnjem peradarstvu, na suvremenim farmama to je bolje kontrolirano, pa na mućak nisam sto godina naletio. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 182
![]() | a šunka ima veze s filozofijom i religijom? daj vraćaj to u filozofiju i religiju, ako ne razumiješ ne moraš premještati to. Vrijeme je vrlo bitno pitanje u filozofiji, jaja imaju veze s religijom isto kao i šunka. Kombinacija jednog i drugog čini filozofiju i religiju, zato vraćaj to natrag. daidzi govorim da, ali mene zanima koliko se dugo to mora ostaviti? par mjeseci, godina?
__________________ Obožavam nesuvisle potpise. točka. Zadnji Uredio daidza : 23-03-08 u 21:48. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Povezanost jaja i vremena I mene zanima povezanost usmrđenih jaja s filozofijom i religijom ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
![]() |
| Tagovi: jaje, uskrs, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:08.

To se usmrdi kao krepana živina ,probao sam i povraćao sam ko lud kad sam jednom ostavio dulje vrijeme.