Kuhana jaja ?To se usmrdi kao krepana živina ,probao sam i povraćao sam ko lud kad sam jednom ostavio dulje vrijeme.
Raspravljate o temi Povezanost jaja i vremena u Prirodna forumu, dio Znanost foruma; Koliko treba vremena i koji su elementi potrebni da se jaje usmrdi? Recimo, čuo sam da jaje mora malo napuknuti ...
Kuhana jaja ?To se usmrdi kao krepana živina ,probao sam i povraćao sam ko lud kad sam jednom ostavio dulje vrijeme.
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
usmrdi ti se i cijelo, uscrva čak
Kakve to veze ima s filozofijom i religijom?
a preselio sam u prirodne, ne znam kamo sa tim
u gastronomiju..
pa zar ne postoje jaja koja su čitava, a unutra su već pokvarena? mućak je naziv. jaje izgleda najnormalnije, a onda ga razbiješ i pozli ti od smrada.
doduše u današnjem peradarstvu, na suvremenim farmama to je bolje kontrolirano, pa na mućak nisam sto godina naletio.
a šunka ima veze s filozofijom i religijom? daj vraćaj to u filozofiju i religiju, ako ne razumiješ ne moraš premještati to. Vrijeme je vrlo bitno pitanje u filozofiji, jaja imaju veze s religijom isto kao i šunka. Kombinacija jednog i drugog čini filozofiju i religiju, zato vraćaj to natrag. daidzi govorim
da, ali mene zanima koliko se dugo to mora ostaviti? par mjeseci, godina?
Zadnji Uredio daidza : 23-03-08 u 22:48
pa objasni nam onda filozofsku simboliku.
jaje simbolizira život. je li tako?
Joooj koja tema![]()
Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
I mene zanima povezanost usmrđenih jaja s filozofijom i religijom![]()