Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Prirodna
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Prirodna Raspravljate o temi Povezanost jaja i vremena u Znanost forumu; Koliko treba vremena i koji su elementi potrebni da se jaje usmrdi? Recimo, čuo sam da jaje mora malo napuknuti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-03-08, 16:18   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 182
h.poirot se izdvaja iz mase
Povezanost jaja i vremena

Koliko treba vremena i koji su elementi potrebni da se jaje usmrdi? Recimo, čuo sam da jaje mora malo napuknuti da se usmrdi inače se osuši. ipak i u tom slučaju potrebno je vrijeme. Ima li tko iskustva na tom polju
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 16:26   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 645
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica
Re: Povezanost jaja i vremena

Kuhana jaja ? To se usmrdi kao krepana živina ,probao sam i povraćao sam ko lud kad sam jednom ostavio dulje vrijeme.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 16:27   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,923
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

usmrdi ti se i cijelo, uscrva čak

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 17:02   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 03-04-07
Godina: 25
Poruka: 506
Bluebird se izdvaja iz maseBluebird se izdvaja iz maseBluebird se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Kakve to veze ima s filozofijom i religijom?
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 17:09   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,923
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

a preselio sam u prirodne, ne znam kamo sa tim

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 17:21   #6 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 5,468
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

u gastronomiju..

pa zar ne postoje jaja koja su čitava, a unutra su već pokvarena? mućak je naziv. jaje izgleda najnormalnije, a onda ga razbiješ i pozli ti od smrada.

doduše u današnjem peradarstvu, na suvremenim farmama to je bolje kontrolirano, pa na mućak nisam sto godina naletio.
ševa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 18:03   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 182
h.poirot se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Kakve to veze ima s filozofijom i religijom?
a šunka ima veze s filozofijom i religijom? daj vraćaj to u filozofiju i religiju, ako ne razumiješ ne moraš premještati to. Vrijeme je vrlo bitno pitanje u filozofiji, jaja imaju veze s religijom isto kao i šunka. Kombinacija jednog i drugog čini filozofiju i religiju, zato vraćaj to natrag. daidzi govorim

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Kuhana jaja ? To se usmrdi kao krepana živina ,probao sam i povraćao sam ko lud kad sam jednom ostavio dulje vrijeme.
da, ali mene zanima koliko se dugo to mora ostaviti? par mjeseci, godina?

Zadnji Uredio daidza : 23-03-08 u 21:48.
h.poirot je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 18:25   #8 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 5,468
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

pa objasni nam onda filozofsku simboliku.

jaje simbolizira život. je li tako?
ševa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 20:27   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,074
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Joooj koja tema
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 20:32   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,829
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

I mene zanima povezanost usmrđenih jaja s filozofijom i religijom
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jaje, uskrs, vrijeme

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103