| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Povezanost jaja i vremena u Znanost forumu; hahaha... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 232
![]() ![]() | Re: Povezanost jaja i vremena gotovo je sad, tema je prebačena, uzalud mi trud. Smatram to povredom prava i dok god tema šunke visi pod topicom filozofije i religije osjećat ću se zakinutim. Pokušavam shvatiti kako sam trebao postaviti pitanje da se ono tiče filozofije i religije. npr. Zanima me zašto su jaja povezana s uskrsom i s tim u vezi koliko jajima treba da se usmrde kako bih spriječio svaku mogućnost da se tucam sa starim jajima? ševa, kakva filozofska simbolika, o čemu ti pričaš? |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Povezanost jaja i vremena Citat:
![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Povezanost jaja i vremena Bravo Poirot.... ![]() jasna poruka, i jasna reakcija.... mada bi ja bija prelijen za otvorit novu temu..... ![]() I ja stvarno ne vidim razloga zašto se tema Šunka našla u Filozofiji i religiji i zašto je ova tema prebačena u Prirodnu a ona nije.... jednakost ljudi... ![]() Šunka triba bit u gastronomiji.... Al isto mi se ne bi dalo otvarat zbog toga temu.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jaje, uskrs, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.