| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Slike iz svemira u Znanost forumu; Svemir je fascinantan po misterioznosti te samoj veličini, i još vizualno oduzima dah Uvijek krasi moj desktop i čini SF ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Slike iz svemira Svemir je fascinantan po misterioznosti te samoj veličini, i još vizualno oduzima dah Uvijek krasi moj desktop i čini SF žanr filmova najboljim. ![]()
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #32 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Slike iz svemira stvarno, fascinantan je taj svemir
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike iz svemira Evo jedne slične teme (slike galaksija, zviježđa i maglica): Galaksije Ne mogu vjerovati da još nitko nije stavio ovu prekrasnu sliku Zemlje iz svemira:
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike iz svemira he he, kakav bi ja to kapetan picard bia kad ne bi ima malo slika ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Slike iz svemira Razlika je sto slike koje je xarfaxus uploada su stvarne, a ne fake montaze. 100% prave slike sa montiranja satelita.
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Slike iz svemira Citat:
![]() ja sam u vasioni često pa eto ti odgovor. ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: biciklo, nasa, slike, svemir |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:24.

Uvijek krasi moj desktop i čini SF žanr filmova najboljim. 

. Daj ne cepidlači lepe su.