| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Teorija evolucije u Znanost forumu; Citat: Charles Robert Darwin, (Shrewsbury 12. veljače 1809. - Downe 19. travnja 1882.), engleski znanstvenik i prirodoslovac. Darwin je autor prve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,517
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teorija evolucije Citat:
jesmo li mi nastali od majmuna, evolucijom ![]()
__________________ Pop, goes the weasel! | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Teorija evolucije Citat:
![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-03-07 Lokacija: area 51
Poruka: 88
![]() | Re: Teorija evolucije naravno da nismo nastali od majmuna. prva majmunolika bića su se pojavila prije 80ak milijuna godina, a mi (homo sapiens) smo se pojavili prije 200 tisuća godina i izmedju nas ima 15ak evolucijskih stepenica. to bi bilo kao da te netko pita: Da li da kupim dvojezgreni procesor?. ti mu kazes: Nemoj, jer on ti je nastao od 386. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Teorija evolucije Citat:
![]() Te su svi usko povezani, kako i pokazuje ovaj graf ![]() ![]() 386 je arhitektura skalarni CISC od Pentiuma Pro pa nadalje jest arhitektura superskalarni CISC 64 bitni procesori su arhitektura superskalarni RISC Dakle svi su usko povezani. Isto tako mi i majmuni imamo zajedničkog pretka ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: covjek, darwin, evolucija, majmun |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:57.