| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Teorija evolucije u Znanost forumu; da kako ne..ta teorija evolucije zaista drži vodu.od neživog je sasvim slučajno kroz milijarde i milijarde ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija evolucije da kako ne..ta teorija evolucije zaista drži vodu.od neživog je sasvim slučajno kroz milijarde i milijarde nastalo živo,pa smo sve tamo od faze ribica,ptičica i majm,una došli do ovako komplesnih bića kao što smo danas..da i onda je svizac zamotao čokoladu i rekao yea wright
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Teorija evolucije ovako,nije da se bas kuzim u to,niti me pretezito zanima ali moje stajalište je ovako:da smo nastali od majmuna evolucijom,odnosno da imamo istog pretka zar nebi i oni trebali biti razvijeniji nego sto jesu,to što liče nama ne znaci da su nam preci ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Teorija evolucije Citat:
![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Teorija evolucije Yeah!!! A čemu ta podjela na živo i neživo... Ko je to ustvrdio? Energija ljudi.... svi je imamo i trava, i kamen i ljudsko biće... nema razlike.... prelazimo iz jednog oblika u drugi....naša materija će poslužit crvima kao hrana, a naša osobnost više neće postojati....i mi kao osobe više nećemo BITI!!! Spojiće se naše čestice u nekakav viši sistem i jednostavno ćemoi prestat postojat na način na koji smo do sada!!! To je meni skroz u redu i uopće se ne zamaram glede tog...Evolucija... pokušaji čestica da opstanu na poznatoj razini.... ništa više, ništa manje...![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teorija evolucije Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() hahha.
__________________ Jebeš potpisr" | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Teorija evolucije Pardon..... Evolucija- pokušaj čestica da ostvare već poznatu formu.....evolucija je zapravo konzervativna stvar....samo te vodi težnja za opstankom u toj formi na koju si navikao, i činiš sve da nastaviš tako......samo produžit ono nešto, što je svojstveno tom tipu energije....u stvari pokušat, što je moguće duže ostat na istom ili približnom energetskom nivou.... ![]() Pizdarije za dicu....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Teorija evolucije zašto nebi evolucija bila točna, jedan dio dokaza leži u izgledu embrija koji su međusobno jako slični
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: covjek, darwin, evolucija, majmun |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:10.

Ko je to ustvrdio? Energija ljudi.... svi je imamo i trava, i kamen i ljudsko biće... nema razlike.... prelazimo iz jednog oblika u drugi....naša materija će poslužit crvima kao hrana, a naša osobnost više neće postojati....i mi kao osobe više nećemo BITI!!! Spojiće se naše čestice u nekakav viši sistem i jednostavno ćemoi prestat postojat na način na koji smo do sada!!! To je meni skroz u redu i uopće se ne zamaram glede tog...

hahha.