| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi veličina svemira u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: mirin979 po cemu ti znas da je sunce zensko??? pa očito je...vruče je i sjajno, naš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: veličina svemira Citat:
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 107
![]() | Re: veličina svemira @titane ne slazem se sa tvojim misljenjem. Ipak mislim da je svemir beskonačan. A opet vise me fasciniraju zvijezde ciju svjetlost vidimo iz vremena dinosaura...to mi je fakat fascinirajuce. A i one zvijezde koje su izumrle mi sa Zemlje vidimo ih jos, jer su daleko nekoliko svjetlosnih godina a njihova svjetlost jos uvijek dopire do naseg oka kao da jos uvijek postoje a ustvari su davno "umrle". I to je naucno dokazano. Ovo ostalo mozemo nagađati. Uostalom i naucnici se dijele na one koji misle da je svemir konacan i na one koji misle da je beskonačan...
__________________ Ima nas malo, al' smo pravilno raspoređeni u gomili |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | Re: veličina svemira ja poštujem vaša mišljenja ali me uvijek muči pitanje...šta je iza tog kraja? ne može bit ništa...mislim po vašim teorijama može ali di je kraj kraja i kaj je iza tog kraja? i zakaj mi uopće pričamo kad znamo da ne znamo :LOL |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 107
![]() | Re: veličina svemira Svjetlost ide 300.000 km/s a i to je zaokruzeno, jer prije par godina utvrđeno je nesto drugo, tj da ide 299 zarez jos ne znam koliko tacno....
__________________ Ima nas malo, al' smo pravilno raspoređeni u gomili |
| | |
![]() |
| Tagovi: svemira, velicina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.