| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi veličina svemira u Znanost forumu; Pa sto sam ja napisao da ne ide 300K km/s?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,362
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: veličina svemira Citat:
![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 107
![]() | Re: veličina svemira Nemoguce je napraviti letjelicu tolike brzine. Nismo toliko superiorni. To bi bila vremeplov masina. Prvo moramo naci nacina kako da dođemo na Mars, jos ni to nismo uradili i pitanje je hoce li ikad to biti moguce!
__________________ Ima nas malo, al' smo pravilno raspoređeni u gomili |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,158
![]() ![]() ![]() | Re: veličina svemira Nisam mislio da je nuzno ljudi moraju/mogu ili ce ikad morat/moc napravit. Mozda su alieni iz svemirske pripizdine gornje dovoljno superiorni. Mozda nije nitko. Ali kad tad ce bit moguce (za ljude mozda nikad). Govorili su 5000 godina da je nemoguce letit, a sad avioni letaju svako malo.. ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 107
![]() | Re: veličina svemira Citat:
Tako da bas i ne znam da su govorili prije 5000 godina da je nemoguce letit ![]() Doduse braća Rajt su napravili prvi avion prije stotinjak godina i tako je čovjek počeo da leti avionom, a za ove primitivne izumrle civilizacije za nas tako civilizovane ljude to je jos uvijek najveci misterij, to da su znali neke tajne obrede koje su koristili u "naucne svrhe" i uz pomoc toga letili. Mozda da nam je poznat njihov recept znali bismo i mi doseci do zvijezda, ko zna ![]() Mozda i ja trebam vjerovat u cuda ![]()
__________________ Ima nas malo, al' smo pravilno raspoređeni u gomili | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: svemira, velicina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:38.