| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi WW 3, što mislite kada? u Znanost forumu; mozda za nekih 50-tak godina... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: WW 3, što mislite kada? pogledajte zeitgeist i skužit ćete što se događa i tko će najebat...već sam kužio oko EU al saznao sam i nove stvari i samo povežete točkice...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 611
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: WW 3, što mislite kada? Čim ovaj predsjednik Irana prolupa do kraja, već je najavljivao kako treba satrati Izrael. A kad dirne u njih onda će se i Ameri umješat a i sve Islamske države. Iran ako već nije onda će uskoro biti nuklearna sila baš kao Amerika i Izrael a onda smo svi ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: WW 3, što mislite kada? bude nešto... nešto gadno... bude garant! nije da su neke napetosti.. al mogu samo tako planut... ja brijem u sljedečih čak 5 do 15godina! ak mogu tako precizirat.. i onda neš pil ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Tagovi: war, world |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.