| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi zashto je zijevanje "zarazno" u Znanost forumu; fakat me zanima zashto? to mi je tak fascinantno! ja zjevnem u trambaju a ono pogledam oko sebe,svaka druga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | zashto je zijevanje "zarazno" fakat me zanima zashto? to mi je tak fascinantno! ja zjevnem u trambaju a ono pogledam oko sebe,svaka druga osoba isto zjeva...
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
| | #2 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zashto je zijevanje "zarazno" to je jedan od misterija kojima jos nisu nasli razloge, samo se nagadja, barem koliko je meni poznato ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 06-07-08 u 12:23. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Nježni predator | Re: zashto je zijevanje "zarazno" Zjevanje izaziva manjak kisika u mozgu koji može biti uzrokovan padom krvnog tlaka i smanjenjem broja otkucaja srca, ali i zagušljivom atmosferom. Ja nisam uspio dokazati da je zijevanje zarazno. Naime, nakon neprospavane noći sam se našao u malo većem društvu i počeo zijevati. Nikog nisam uspio zaraziti. Kad sam na jednom maratonskom sastanku zijevnio zbog dosade i umora cijela sala je u 10-ak minuta prozijevala. U velikoj većini slučajeva zijevanje započinje spontano uzrokovano istim uzrokom.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zashto je zijevanje "zarazno" Citat:
A da je zarazno, uopste mi nije logicno! ![]()
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
![]() | Re: zashto je zijevanje "zarazno" ochesh rech da ti se nikad nije desilo da neko do tebe zjeva i da onda da se tebi pochelo zjevat?
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: zashto je zijevanje "zarazno" Citat:
ali to nije zaraza nego istovremena reakcija na isti poticaj. Zarazan može biti smijeh. Koliko puta ste se bez pravog povoda počeli smijati jer se netko počeo smijati pored vas? Smijeh je vrlo ugodna pojava, jer potiče izlučivanje seratonina (hormona sreće). Nebrojeno puta sam napetu situaciju u razredu rješavao smijehom.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: zashto je zijevanje "zarazno" Javno- Život Citat:
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: zashto je zijevanje "zarazno" ma da? pihh vidi vidi ko bi reko... a zato se mojoj sisterki to nikad ne deshava kad je ,a meni dobrici da ![]() fala na odgovoru ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zashto je zijevanje "zarazno" Zarazno bogme, meni se često dešava da netko počne zijevati i odmah i ja ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: zijevanje |
« veličina svemira
|
HHO gorivo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:42.

,a meni
dobrici da