| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Programiranje Raspravljate o temi Izrada tablica u Nauči nešto više forumu; Znam napraviti tablice, no ima li program s kojima se rade složenije tablice u html-u?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | možda da kreneš iz početka....evo ti domaća zadaća...Tables in HTML documents inaće za tabele ti je dovoljan i NOTEPAD (nadam se da ga imaš ) za vizualno dizajniranje tablica imaš hrpu beplatnih i komercijalnih programa ...možeš koristiti Excel (kao što kaže silence ) pa save as html
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Izrada tablica Citat:
uostalom vidio sam web stranice izrađene u wordu Dreamweaver je zakon ali nije za početnika! internet je pun informacija za izradu web stranica...pa ja sam tako počeo prije ...dosta godina.. uostalom da li je netko od vas koristio prvu verziju Dreamweavera...još u doba internetskih veza na 14400?
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-02-08
Poruka: 168
![]() | Re: Izrada tablica evo ti primjer: HTML Kod: <html> <body> <table width="200" border="2"> <tr> <td> </td> <td> </td> <td> </td> </tr> <tr> <td> </td> <td> </td> <td> </td> </tr> <tr> <td> </td> <td> </td> <td> </td> </tr> </table> </body> </html> za program a potrazi po netu ima stranica koje rade tablice po narudbi,al nema nista bolje od tebe samog samo se moras praksat. Zadnji Uredio fred kamenko : 22-02-08 u 23:46. |
| | |
![]() |
| Tagovi: izrada, tablica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:03.

)
) pa save as html