Raspravljate o temi Izrada tablica u Programiranje forumu, dio Računala foruma; Znam napraviti tablice, no ima li program s kojima se rade složenije tablice u html-u?...
možda da kreneš iz početka....evo ti domaća zadaća...Tables in HTML documents
inaće za tabele ti je dovoljan i NOTEPAD (nadam se da ga imaš)
za vizualno dizajniranje tablica imaš hrpu beplatnih i komercijalnih programa
...možeš koristiti Excel (kao što kaže silence) pa save as html
Profesionalni ITC SERVIS MOJ SERVIS Informatika Powered by TOSHIBA Leading Innovation >>>
a možeš i nekog ubit, pa češ u zatvoru naučit radit tablice 100%
ma šalim se, samo kažem za takve da moraju probati sve opcije...znam što Word izvodi - to je katastofa
uostalom vidio sam web stranice izrađene u wordu
Dreamweaver je zakon ali nije za početnika!
internet je pun informacija za izradu web stranica...pa ja sam tako počeo prije ...dosta godina..
uostalom da li je netko od vas koristio prvu verziju Dreamweavera...još u doba internetskih veza na 14400?
Profesionalni ITC SERVIS MOJ SERVIS Informatika Powered by TOSHIBA Leading Innovation >>>
evo ti primjer:
kad ovo stavis u notepad spremi sa npr. mojatablica.htm otvori u exploreru vidit ces da ova tablica ima tri reda po visini i sirini,logikom joj mozes povecavat i smanjivat redove ovdje mozes nac nes korisno za napredak pozzzzHTML Kod:<html> <body> <table width="200" border="2"> <tr> <td> </td> <td> </td> <td> </td> </tr> <tr> <td> </td> <td> </td> <td> </td> </tr> <tr> <td> </td> <td> </td> <td> </td> </tr> </table> </body> </html>
za program a potrazi po netu ima stranica koje rade tablice po narudbi,al nema nista bolje od tebe samog samo se moras praksat.
Zadnji Uredio fred kamenko : 23-02-08 u 00:46