Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Nauči nešto više > Programiranje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Programiranje Raspravljate o temi Izrada tablica u Nauči nešto više forumu; Znam napraviti tablice, no ima li program s kojima se rade složenije tablice u html-u?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-05-07, 13:09   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-05-07
Poruka: 79
origigi se izdvaja iz mase
Izrada tablica

Znam napraviti tablice, no ima li program s kojima se rade složenije tablice u html-u?
origigi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 14:38   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Izrada tablica

Citat:
Pravi autor: origigi Pogledaj Poruke
Znam napraviti tablice, no ima li program s kojima se rade složenije tablice u html-u?
kaj znači složenije? i kakve?
dinamičke ili statične?
kaj uopće trebaš?
online excel?
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 22:53   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 40
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis
Cool Re: Izrada tablica

možda da kreneš iz početka....evo ti domaća zadaća...Tables in HTML documents

inaće za tabele ti je dovoljan i NOTEPAD (nadam se da ga imaš )

za vizualno dizajniranje tablica imaš hrpu beplatnih i komercijalnih programa
...možeš koristiti Excel (kao što kaže silence ) pa save as html
mojservis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 22:56   #4 (permalink)
uvredljivi sadržaj, uklonjeno

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,626
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

a možeš i nekog ubit, pa češ u zatvoru naučit radit tablice 100%
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 07:17   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: mojservis Pogledaj Poruke
...možeš koristiti Excel (kao što kaže silence ) pa save as html
ajoj .. html iz Office-a ... vidio sam jednom tabelu eksportiranu iz Worda .. 250 kB i 10-ak redova sa 4 stupca ... ostalo sve Wordom markup ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 22:51   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 40
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ajoj .. html iz Office-a ... vidio sam jednom tabelu eksportiranu iz Worda .. 250 kB i 10-ak redova sa 4 stupca ... ostalo sve Wordom markup ...
ma šalim se, samo kažem za takve da moraju probati sve opcije...znam što Word izvodi - to je katastofa
uostalom vidio sam web stranice izrađene u wordu

Dreamweaver je zakon ali nije za početnika!

internet je pun informacija za izradu web stranica...pa ja sam tako počeo prije ...dosta godina..

uostalom da li je netko od vas koristio prvu verziju Dreamweavera...još u doba internetskih veza na 14400?
mojservis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 23:38   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 13-02-08
Poruka: 168
fred kamenko se izdvaja iz mase

evo ti primjer:
HTML Kod:
<html> <body> <table width="200" border="2"> <tr> <td>&nbsp;</td> <td>&nbsp;</td> <td>&nbsp;</td> </tr> <tr> <td>&nbsp;</td> <td>&nbsp;</td> <td>&nbsp;</td> </tr> <tr> <td>&nbsp;</td> <td>&nbsp;</td> <td>&nbsp;</td> </tr> </table> </body> </html>
kad ovo stavis u notepad spremi sa npr. mojatablica.htm otvori u exploreru vidit ces da ova tablica ima tri reda po visini i sirini,logikom joj mozes povecavat i smanjivat redove ovdje mozes nac nes korisno za napredak pozzzz

za program a potrazi po netu ima stranica koje rade tablice po narudbi,al nema nista bolje od tebe samog samo se moras praksat.

Zadnji Uredio fred kamenko : 22-02-08 u 23:46.
fred kamenko je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 23:46   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 13-02-08
Poruka: 168
fred kamenko se izdvaja iz mase

fred kamenko je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izrada, tablica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103