| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Programiranje Raspravljate o temi komentiranje na stranici u Nauči nešto više forumu; Evo ovako pocetnik sam u izradu web stranica pa trazio sam po google ali valjda nisam upisao prave riječi pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-08-07
Poruka: 34
![]() | komentiranje na stranici Evo ovako pocetnik sam u izradu web stranica pa trazio sam po google ali valjda nisam upisao prave riječi pa vas molim da mi rečete kako da stavim da se moze komentrirati na stranici-
__________________ tutorijali |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Starter | Re: komentiranje na stranici Citat:
html, php, asp, itd... uglavnom, to su već gotove skripte za ono što ti hoćeš, bilo odvojeno ili uz nekakvi cms sustav... Hot Scripts :: The net's largest PHP, CGI, Perl, JavaScript and ASP script collection and resource web portal - pogledaj, najveća baza skripti... ugl., ako nemaš, instaliraj si nekakvi program koji emulira iis ili apache i sl., server kako bi mogao u potpunosti koristiti sve mogućnosti skriptnih jezika... recimo wamp., http://www.wampserver.com/ njega ja koristim i radi savršeno, sve guta i defacto je brz ![]() ako budeš trebao veću pomoć javi se na PM
__________________ Da li ovo vrijedi daljnje rasprave? | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter | Re: komentiranje na stranici preglup sam za pisanje koda, zato su to napravili neku drugi, ja sam dobar u prepravljanju koda za svoje potrebe ![]() inače, radim u DW, nisam nekakvi programer ili sl., ali do sada sam sve uspio prilagoditi, nije teško... ![]()
__________________ Da li ovo vrijedi daljnje rasprave? |
| | |
![]() |
| Tagovi: html, komentiranje, php, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:59.