| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prohodi & Šifre Igre Raspravljate o temi Call Of Duty u Igre forumu; Editirajte shortcut i dodajte sljedeće u Target (right-click na pa properties): +set monkeytoy 0 +set sv_cheats 1 Nakon toga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Call Of Duty Editirajte shortcut i dodajte sljedeće u Target (right-click na pa properties): +set monkeytoy 0 +set sv_cheats 1 Nakon toga pokrenite igru i pristisnite tildu za spuštanje konzole te upišite jednu od šifri: give xxx - Daje igraču xxx (npr. "give mp 40") give health - Puno zdravlje god - Neranjivost notarget - Neprijatelji vas neće napadati noclip - Možete prolaziti kroz zidove Napomena: Ako nakon što upišete neku od šifri dobijete poruku "sv_cheats are read only" pokušajte u konzolu napisati "setrandom sv_cheats 1" bez navodnika. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned | Re: Call Of Duty Citat:
igro sam Enemy Teritory u klanu skoro dve godine i znam koja je razlika kad igraš na publicu bez veze, kad je na publicu recimo ekipa koja se pozna i kad se igra klanski meč ... mi smo se znali spojit na public, uzet istu stranu i radit masakr .. čak nismo ni pričali međusobno, jednostavno je sve već bilo tolko uvježbano bilo je dovoljno da se nađu 2-3 iz istog klana na jednoj strani na publicu i druga strana obično nema šanse ... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: Call Of Duty haha .. mi smo igrali klanski godinu i pol ... svaki dan barem jedan meč (sat i pol) - bilo službeni ili neslužbeni .. i još dva sata treninga i razrade taktike ... ma po 4-5 sati na dan ... došli do 6. mjesta na europskoj tablici (od nekih 300 i nešto klanova) ... izazvali jedan finski (mislim da je finski) klan (Gunslingers) .... pomeli su nas tako da nam je bilo neugodno ... tipovi igraju iz jedne prostorije, spojeni su 100 Mbit vezom i treniraju minimum 8 sati na dan ... prošli su kroz nas ko vruć nož kroz maslac ... u dvije runde smo uspijeli samo jedan njihov napad zadržat .... s tim da je sve bilo gotovo ispod 5 minuta .... masakr ... jebeš mi mater ako su oni uopće skužili da smo mi na serveru ... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Call Of Duty pozivam te večeras ako imas još upisan cod2 probat ću sakupit ekipu ako ne onda u subotu svakako navečer u 8 stisnes tildu i napises connect 10.19.20.7 i upadaš u igru, več smo imali posjeta iz zg |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Call Of Duty
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: call, duty |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Call of duty | Brzy | Igre | 0 | 09-05-05 19:23 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:20.

bilo je dovoljno da se nađu 2-3 iz istog klana na jednoj strani na publicu i druga strana obično nema šanse ...