| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prohodi & Šifre Igre Raspravljate o temi Championship Manager 4 u Igre forumu; Kako besplatno kupiti igrača 1.) Prvo treba natjerati njegov klub da prihvati vašu ponudu, kako bi to postigli ponuditi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Championship Manager 4 Kako besplatno kupiti igrača 1.) Prvo treba natjerati njegov klub da prihvati vašu ponudu, kako bi to postigli ponuditi ogromnu količinu novca koju klub neće htjeti odbiti 2.) Kada klub pristane i možete pregovarat o ugovoru igrača kliknite na ponudu ugovora 3.) Dok ste u ekranu sa ugovorom kliknite na news na ljevoj toolbar opciji (Nemojte kliknuti na strelicu). Kliknite na ime igrača i povucite svoju ponudu te ponovno ponudite bilo koji iznos, ili ništa 4.) Kliknite na strelicu na ljevom toolbaru kako bi se vratili na ekran sa ugovorom 5.) Ponudite igraču ugovor i kada ga on prihvati obaviti će se transfer po novoj cijeni Kako voditi nacionalnu momčad 1.) Odaberite Add Manager 2.) Kliknite na 'Choose from the list' za izbor tima 3.) Kliknite na momčad koja ima igrača željene nacionalne momčadi 4.) Kliknite na igrača 5.) U igračevom profilu kliknite na nac.momčad i zatim na Take control |
| | |
| | #2 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Championship Manager 4 To je cm 03/04, je tako? Joj , čovječe da znaš koliko sam se naigrao toga, znao sam bio sve moguće igrače koji su dobri za kupit wonderkidove i to, ali glupo mi je varat onda mi nije gušt kada nešto osvojim! Sad si me sjetio na tu igricu, mogao bih opet malo zaigrat, ovi novi nastavci mi nekako ne pašu, previše sam se valjda navikao na sučelje ove igrice, u ovim novima moram tražit dok nešto nađem di je šta, pa mi se neda privikavat opet, a ova mi je puno ljudi reklo da je i njima najbolji taj 03/04 Igrica je jednostavno zakon, proveo sam sate i sate igrajući s Rijekom i kasnije prešao u dosta drugih klubova i na kraju me zvao Manchester super baš sam se bio uživio! Sad možda bacim opet partiju ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-04-07 Lokacija: neznam ni sam Godina: 19
Poruka: 113
![]() | znate li di je crack za tu igricu ![]() Zabranjeno traženje i postavljanje crackova! Pročitaj pravila foruma - Joks Zadnji Uredio Joks : 01-05-07 u 09:06. |
| | |
![]() |
| Tagovi: championship, manager |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| Pink Floyd (14 albums) | walker | Recycle Bin | 7 | 17-02-06 20:24 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:07.