| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prohodi & Šifre Igre Raspravljate o temi Gta San Andreas u Igre forumu; Hej ljudi!!!! Nemrem nikak proć onu misiju u kojoj treba viličarom tovarit neke kutije u kombi a oko tebe stalno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 238
![]() | Hej ljudi!!!! Nemrem nikak proć onu misiju u kojoj treba viličarom tovarit neke kutije u kombi a oko tebe stalno dolaze vojnici i ubijaju te.... ![]() Mislim da je to 12. misija...ima neko nekakav savjet??? |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Starter | Re: Gta San Andreas Citat:
Pa stavi si šifru da imas pun život HESOYAM i neće te moć tako lako ubit,pa možeš i ti njih pucat,stisnes Q i pucaj sa strane lijevo ili E za desno ![]() Javi ako nisi uspio. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Gta San Andreas Kad pucaju po Rideru, ti izadi iz vilicara i pobi te likove... poslje se vratis i to je to... ![]() Jel neko zna kak proc onu misiju di trebas uc u neki brod, onda nekaj ukljucit, i poslje pobjec sa onom Hydrom(vojnicki avion, mig ili tak nekaj)... ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Gta San Andreas Imam pitanje: Doso sam u 3 grad, na oko 70 % sam kaj sam proso... i sad su dosli oni gang war-ovi ponovo, i udem u misiju, i pise mi da se moram nac sa nekim likovima koji su u Unity stationu... uopce ne pise kockica niti nista... i dobro ja nadem te likove, ali meni vise nist ne pise kaj da radim... jel zna neko kak proc tu misiju mozda... odnosno kaj treba radit...
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
« Online igrice
|
gladiatus »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:53.