| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prohodi & Šifre Igre Raspravljate o temi half life 2(pomoc) u Igre forumu; hmm zanima me pokusaval sam vec par puta i nejde;;na chapteru 7(highway 17) nemogu nikako prec;vec se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-07-08 Lokacija: zagreb Godina: 17
Poruka: 65
![]() | half life 2(pomoc) hmm zanima me pokusaval sam vec par puta i nejde;;na chapteru 7(highway 17) nemogu nikako prec;vec se vozim s onim auticem i spasim ono selo od onog nekog svemirskog broda i oni mi otvore cestu,pa se nastavim dalje voziti i dodem do nekog mosta ii moram se kretati po njegovoj konstrukciji;;i to je sve ok dodem s jedne strane mosta na drugu;i pobijem sva ona cuda;i onaj brod kaj mi opet dode;;e sad to je kraj mosta nemrem dalje;ak se pocnem vracat urusi se dio mosta tak da ostanem zaglavljen;;neznam kako dalje;;pa ako je netko skuzil o cem pricam molim pomoc |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-07-08 Lokacija: zagreb Godina: 17
Poruka: 65
![]() | Re: half life 2(pomoc) hmm nije;;taj auto ti spusti s onim magnetom neki lik;;i sad se vozis po obali i koljes one neke kukce;al to prodem i jos dodes do sela pa ti seljani otvore cestu;a kasnije kraj ceste i most al nemres po njemu neg po konstrukciji;ostalo sam gore napisal |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:38.

29 49.....