| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prohodi & Šifre Igre Raspravljate o temi Medieval II Total War u Igre forumu; Molim vas ako netko zna šifre neka mi odgovori... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-10-06
Poruka: 23
![]() | add_money 40000 dodaje naznačenu količinu zlatnika bestbuy jeftinija regrutacija plaćenika uglavnom su iste kao i kod Rome: Total War Može li mi neko reći kako da otvorim ili kojim alatom .PACK file e ova srednja felga mi do ja.... skoro za svaki auto a kad smo već kod toga šta mislite jel previše 18" za auto od 105ks
__________________ LEAVE THE GUN AND TAKE THE CANOLI U MENI SE BORE GENIJE I BUDALA...BOJIM SE DA PAMETNIJI NE POPUSTI !!! Zadnji Uredio Vuxs : 31-01-08 u 11:33. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medieval II Total War Evo ti par šifri s jedne super stranice za takve stvari. nadam se da znaš engleski ![]() Medieval 2: Total War Press ~ during game play to display the console window. Type one of the following case-sensitive codes to activate the corresponding cheat function. Note: Family member names, settlement names, and other proper names must be capitalized correctly. Effect - Code: Give city more population - add_population Give any trait your faction can have to a specific general - give_trait Anything in city's building queue built automatically - process_cq Get indicated amount of gold - add_money Toggles fog of war - toggle_fow Press Auto Retaliate button to automatically wins; enter code at the battle scroll - auto_win Unlock All Factions: This cheat involves editing a game file. ALWAYS MAKE A BACKUP BEFORE PROCEEDING Open the [game folder]\Data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt file with Notepad. You will see a list of the nations you can use in the beginning, the unlockable ones and the non-playables. Cut and paste the unlockable factions to the playable nations. Save the file. Now go back to the game and complete a campaign mode and all of the factions will be unlocked. Do not copy the end non-playables.
__________________ "ja, BUM, potegnem jednu za vleho, frajer: a kaj se toučeš, a kaj se toučeš, reko: a kaj se toučem, a kaj se toučem, daj molim te se nauči ono lingvistike jebote..." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Godina: 18
Poruka: 53
![]() | Re: Medieval II Total War ja imam hrpu šifri za ovu igricu (koja je predobra) ali nemogu ući u konzolu,,,ako stisneš "¸" otvori ti se Medieval Shell ako se nevaram a ~ nemreš tokom igrice pritisnuti jer bi trebao koristiti Alt Gr a pošto je Alt za one gluposti sa check pointovima ili čime već konzola Alt Gr čita kao običan Alt...zna li netko način da se uđe u konzolu??? bio bih mu veoma zahvala |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Medieval II Total War evo i nekih cheatova: add_money 40000 - dodaje 40000 golda capture_settlement npr. Rheims - dobivaš fakciju Rheims auto_win attacker/defender - pobijeđuje napadač odnosno branitelj add_population Bern 400 - broj stanovnika poraste u Bernu za 400 create_unit London Longbowman 4 9 3 3 - 4 jedinice Longbowmana sa iskustvom 9 štitom 3 i oružjem 3 se dodaje u London evo to je samo malo količina cheatova koja bi trebala biti najviše u uporabi tj. koja je najviše u uporabi kod onih koji znaju uči u konzolu... P.S. većina cheatova za Rome TW radi na Medieval II:TW |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,267
![]() | Re: Medieval II Total War jeste neki igraci ako nemozete igrat bez sifri onda bolje nemojte igrati. Ja sam sve osvojio samo ne mogu osvojit dio sahare, slonove nikako pobijedit. Pobije mi cetri puta vise ljudi nego ja njemu |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() | Re: Medieval II Total War Citat:
nije mi fora opet igrat fer play žišku e da prpa stisni ¸ pa rokni onda šifru add_money 40000 ti sigurno pali ali pazi da ispred šifre nema nikaj osim > pozz & respect
__________________ Jutro-molitva protiv mamurluka Podne-molitva za dobro jelo Noć-molitva za dobar sex | |
| | |
![]() |
| Tagovi: s ifre |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:25.