| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prohodi & Šifre Igre Raspravljate o temi Runescape u Igre forumu; Ima li ovdje nekog ko igra Runescape? Ako se zelite pridruziti evo vam site http://runescape.com... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Runescape Čuo sam da to u stvari nije besplatni onlajn rpg, da za "specijalne povlastice" moraš platit.....ispravite me ako griješim...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-07
Poruka: 4
![]() | Re: Runescape User: Intelus Combat: 101 Total: 1650+ (ne znam tocno, oko 1653, valjda --> vidi Highscores) Nemojte PMati osim ako imate pitanja ili nest slicno, cesto sam vrlo zauzet. Kresola, da, membership je $5.00 mjesecno, stvarno nije puno (usporedi s WoW, EVE, itd.). Btw, tko igra neka procita "SKILL GUIDE TO ALL SKILLS" na RS forumu (searchaj), izasla 8. verzija prije mjesec dana. Pomaze kod treniranja, za pocetnike odlicno, pogotovo money-making, komplicirani skillovi itd. Siteovi: Zybez Runescape Help: Your source for Runescape tips since 2001 za sve zivo i mrtvo --> #1 site, vjerujte mi. Rune Headquarters :.:.: Your Unfair RuneScape Advantage razno, uglavnom dobar Item i Monster Database, ostalo je lose. Welcome - ::Sal's Realm of RuneScape:: za skill/minigame/quest guidove (pogledaj Spaderov guide na forumima za treniranje, ovi ne valjaju), ima i dobra World mapa. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-07-08
Poruka: 1
![]() | Citat:
Kuča jesi to ti? ![]() Igram još više odkako je došla nova grafika ![]() 66 lvl (za sad =P) ime Flynko, private mi je na friend tak da ak me dodate neću vidjet... Zadnji Uredio daidza : 17-07-08 u 00:14. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-07-08 Lokacija: split
Poruka: 1
![]() | Re: Runescape runescape rules ja sam 122 comb 99 farming, hunter and cookin s tim da sam rjesila sve questove... obozavam ovu igru weeee.... btw sexystara baba ili kako vec, igra je odlicna bila i prije poboljsanja grafike, super je sto se ne mora nista satima skidat a sad i na free verziji se moze igrati sa full screen hd ![]() najbolje od svega u ovoj igri je cinjenica da mozes biti sve od maga do rangera i viteza pa do pijancine... ako ti se ne da uopce se ne moras fajtat ima jos toliko zanimljivih igrica u samoj igri...masu ekipe sam tamo upoznla |
| | |
![]() |
« far cry pomoć
|
COD2 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:33.

Ja igram RUNESCAPE i cool je 55lvl sam att 45 def 46 str 50 nosim full rune.

ja sam 122 comb 99 farming, hunter and cookin s tim da sam rjesila sve questove... obozavam ovu igru weeee....