| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prohodi & Šifre Igre Raspravljate o temi Šifre u Igre forumu; Da ljudi ne trebaju pisati šifre,prohode itd. za svaku igricu posebno...Odite samo na stranicu (moja najdraza ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Da ljudi ne trebaju pisati šifre,prohode itd. za svaku igricu posebno...Odite samo na stranicu (moja najdraza ali ima ih jako puno)www.chaptercheats.comTu ima sve što vam treba. Edit by daMassa: Krivo si napisao link , naravno ja sam popravio...
__________________ I glupost je za ljude, samo to pametni ne razumiju ![]() Pendrek lomi kosti ali srce ne! ARMADA Rijeka Tko slusa cajku jebemo mu majku Zadnji Uredio daMassa : 08-08-06 u 16:38. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Šifre
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Šifre Da, istina, zato ni ne posjecujem stranice te tako puno, jer fora mi se pomucit da predjem nesto. Jedino se u GTA izviljavam sa siframa hahahhaha
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 73
![]() | Re: Šifre korisna stvarca se nalazi i na www.cheatbook.de - velika baza podataka za download, za koju se svaki mjesec izdaje update ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: sifre |
« Caesar 3
|
The Punisher »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Trebaš Šifre?? | Shad | Recycle Bin | 3 | 15-06-06 18:54 |