| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prohodi & Šifre Igre Raspravljate o temi Tražim savjet za Sims 2 u Igre forumu; Dakle...nakon duge muke da instaliram Simse 2 sa ekspanzijama (imam University, Nightlife,Open foe business i Seasons) uspjela sam. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-08-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 52
![]() | Tražim savjet za Sims 2 Dakle...nakon duge muke da instaliram Simse 2 sa ekspanzijama (imam University, Nightlife,Open foe business i Seasons) uspjela sam. Ali mi se ekspanzije ne žele nadovezati jedna na drugu i mogu igrati samo osnovnu igru sa jednom ekspanzijom. Da li netko ima (ili je imao) sličan problem i dali netko ima prijedlog (ili zna) kako bi se to moglo rješiti. Unaprijed hvala. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tražim savjet za Sims 2 Ja sam imao isti problem ali sa The Sims 1 no ista stvar ja mislim. Znam kako to možeš rješiti. Prvo obriši The Sims 2 i dodatke koje imaš instalirane na računalu. Na internetu probaj naći koje godine su napravljeni dodaci. Zatim instaliraj obični The Sims 2 pa onda dodatke od najstarijeg do najnovijeg. (naravno, one dodatke koje ti imaš) To bi bilo to. Pokušaj. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 1
![]() | vec sam par puta instalirala sims 2 i kad dode 79% nece kopirat tsdata/res/object/objectpackage, pa molim ako netko ima da mi posalje. hvala petraj@net.hr |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Problem Sims 2 Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: savjet, sims, trazim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.