| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi 11-godišnja Rumunjka u Znanost forumu; Baš sam malo kopala po portalima i naletila na ovo: U RUMUNJSKOJ je slučaj 11-godišnjakinje koja je zatrudnjela ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 11-godišnja Rumunjka Baš sam malo kopala po portalima i naletila na ovo: U RUMUNJSKOJ je slučaj 11-godišnjakinje koja je zatrudnjela nakon što ju je silovao stric, kao i rasprava o dozvoli za pobačajem u takvoj situaciji, podigla prašinu. Radi se o 11-godišnjakinji koja je u 21. tjednutrudnoće. U Rumunjskoj je zakonski dozvoljeni rok za obavljanjem pobačaja 14 tjedana. No, djevojku se želi odvesti u Veliku Britaniju, u kojoj je krajnji zakonski rok za obavljanjem pobačaja 24 tjedna u slučaju da dva liječnika odluče kako je trudnoća mentalno i fizički rizičnija od poroda. Odobravate li pobačaj u ovakvoj situaciji?
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka stvarno ne znam sto reci o takvim slucajevima... uzas, ali nazalost zabiliezeni su i gori... link, mislim da za ovakve slucajeve treba dozvoliti abortus, iako iskreno ne mogu biti pameta, uzas ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka U ovakvom ekstremnom slučaju bi odobrio tako nešto. Ipak se radi o silovanju i to još maloljetne osobe. No zašto se nije prije reagiralo nego tek u 21 tjednu trudnoće? U tom stadiju trudnoće ne da samo pati majka nego već pati i fetus kad se na njemu izvršava pobačaj. Takvi slučajevi i odluke koje se trebaju donijeti se teški sami po sebi i mislim da bi svakom trebalo pristupati individualno, a ne ih gurnuti pod neku opću zakonsku odluku ili još gore gurnuti pd tepih.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Citat:
![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 135
![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Odobravam pobacaj , ona je jos malo dijete i nije sposobna izdrzat psiholoski pritisak rađanja dijeteta opd svog silovatelja
__________________ live and let live |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka nije samo stvar u radjanju tog djeteta, ona je emocionalno, psihicki i fizicki nespremna/nezrela za odgajanje djeteta, a i radi se o incestu... sve u svemu dozivota kazna silovatelju... to je ono sto bi ja dosudio, i to uz naporan rad u nekom zatvoru.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 232
![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Ja sam se šokirao kad sam čuo da se oko toga u Rumunjskoj vode ozbiljne debate gdje izvjesna grupa ljudi zastupa prava fetusa. Pobačaj je teška tema, slučajevi čine razliku ali morbidno je i bolesno da zbog nekih svojih uvjerenja natjeraju praktički djevojčicu da rodi dijete svoga strica. |
| | |
![]() |
| Tagovi: silovanje, trudnoca |
« Živčan po prirodi
|
Agresivnost »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:50.