stvarno ne znam sto reci o takvim slucajevima... uzas, ali nazalost zabiliezeni su i gori... link, mislim da za ovakve slucajeve treba dozvoliti abortus, iako iskreno ne mogu biti pameta, uzas![]()
Raspravljate o temi 11-godišnja Rumunjka u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Baš sam malo kopala po portalima i naletila na ovo: U RUMUNJSKOJ je slučaj 11-godišnjakinje koja je zatrudnjela nakon što ...
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
stvarno ne znam sto reci o takvim slucajevima... uzas, ali nazalost zabiliezeni su i gori... link, mislim da za ovakve slucajeve treba dozvoliti abortus, iako iskreno ne mogu biti pameta, uzas![]()
U ovakvom ekstremnom slučaju bi odobrio tako nešto. Ipak se radi o silovanju i to još maloljetne osobe.
No zašto se nije prije reagiralo nego tek u 21 tjednu trudnoće? U tom stadiju trudnoće ne da samo pati majka nego već pati i fetus kad se na njemu izvršava pobačaj. Takvi slučajevi i odluke koje se trebaju donijeti se teški sami po sebi i mislim da bi svakom trebalo pristupati individualno, a ne ih gurnuti pod neku opću zakonsku odluku ili još gore gurnuti pd tepih.
The only principle that does not inhibit progress is: anything goes.
nisam znala za ovaj slučaj Line Medine, pa kako je to uopće moguće ... grozno![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Da, naravno da odobravam. Slažem se da ga je trebalo ranije napravit.
apsolutno odobravam
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Odobravam pobacaj , ona je jos malo dijete i nije sposobna izdrzat psiholoski pritisak rađanja dijeteta opd svog silovatelja
live and let live
nije samo stvar u radjanju tog djeteta, ona je emocionalno, psihicki i fizicki nespremna/nezrela za odgajanje djeteta, a i radi se o incestu...
sve u svemu dozivota kazna silovatelju... to je ono sto bi ja dosudio, i to uz naporan rad u nekom zatvoru.
Ja sam se šokirao kad sam čuo da se oko toga u Rumunjskoj vode ozbiljne debate gdje izvjesna grupa ljudi zastupa prava fetusa. Pobačaj je teška tema, slučajevi čine razliku ali morbidno je i bolesno da zbog nekih svojih uvjerenja natjeraju praktički djevojčicu da rodi dijete svoga strica.