| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi 11-godišnja Rumunjka u Znanost forumu; Vi koji razmišljate da se dijete od 21 tjedna starosti svakako mora roditi,mislite li uopče na djevojčicu od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-06-08
Poruka: 138
![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Vi koji razmišljate da se dijete od 21 tjedna starosti svakako mora roditi,mislite li uopče na djevojčicu od 11 godina?Ona bi trebala biti zahvalna što je živa,pa nema veze što je proživjela strahovite traume,ajmo joj priuštiti još?Treba ju uvjeriti da se sa 11 godina treba žrtvovati za drugo dijete?Pa to dijete još toliko treba rasti u njoj.Drugim rječima pobačaj nikako,ali sustavno i psihičko ubijanja djeteta da? Oprostite,ali nikako ne mogu pojmiti vaša razmišljanja. |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Nježni predator | Re: 11-godišnja Rumunjka Lambo je stvarno dosadan s tim dugim citiranjima, premda sam ga lijepo zamolio da me prestane citirati. Malo za promjenu pogled iz drugog ugla: Dvanaestogodišnja djevojčica rodila zdravog dječaka Baš me zanima kako ovo doživljava naš Lambo.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #103 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. | ||
| | |
| | #104 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 11-godišnja Rumunjka Apsolutno sam za pobačaj jer djete od 11 godina niti je zrelo za rađanje i daljnje eventualno roditeljstvo, niti je krivo za zločin koji joj se dogodio. Tjeranje da rodi plod silovanja je još jedan zločin nad njom i njenim daljnjim životom. |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Citat:
![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-07-08
Poruka: 16
![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka a je istina da ona nece moci podnijeti psiholoski ali i fizicki proces radanja dijeteta...ali ce joj isto tako ostati traume zbog abortusa a i griznja savjest..tako da sto god da se odluci ona ce citav zivot trebati pomoc psihologa |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-07-08
Poruka: 16
![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka i ja sam za to da se dijete rodi..bog ima svoje razloge zasto ga je poslao na svijet..pa ne mora ga odgajati ako ne moze nek ga da na usvajanje..ne zelim nikog osudivati ali time sto odobravate da se napravi pobacaj jeste isto kao da ste ubili nekog... |
| | |
| | #109 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka To je nažalost bila slobodna volja jednog idiota... Bog naše duše šalje na ovaj svijet i dočekuje nakon njega, ali na ovom svijetu vlada naša slobodna volja tj. ljudska glupost
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
![]() |
| Tagovi: silovanje, trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.