| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi 11-godišnja Rumunjka u Znanost forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-10-08
Poruka: 123
![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka djete od 11 god pa majka ljudi pa njo je mjesto da se igra u pjesku a ne da doji.Svako djete začeto samo iz ljubavi je Božji dar. Istina nije djete u njoj krivo ali nije niti ona,sve zasluge te pedofilije potpisujem pedofilu koji je to učinio.A dal da pobaci ili ne pa to mi nemožemo raspravljti ali niti ona premala je za to ali iako sam totalno inače protiv pobačaja i mrzim ga u ovom slučaju je to recimo opravdano zbog okolnosti
__________________ ...i da mi je dolinom smrti poći,zla se nebojim jer ti si samnmo... |
| | |
| | #126 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: 11-godišnja Rumunjka Citat:
Ako se djete rodi naravno da ga treba prihvatiti i odgajati kao i svako drugo, ali nazivti ga božijim darom mi je više kao nekakva nakaradna izopačena neslana šala. Sva sreča pa ovo djete nije moralo roditi ( nekoliko postova peije je rečeno da je izvršen abortus ) Zadnji Uredio dark_zg : 28-10-08 u 14:41. | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: 11-godišnja Rumunjka Da, bil ti da si na njenom mistu tia dite koje ti je napravia stric koji ti je nasilu širia noge i jebo te sve u 16
__________________ “He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“ |
| | |
![]() |
| Tagovi: silovanje, trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:42.