| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi 11-godišnja Rumunjka u Znanost forumu; Jako teška situacija....čak i ja, ljuti protivnik pobačaja ovde moram reći da ne bih sudio malu i obitelj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 11-godišnja Rumunjka Jako teška situacija....čak i ja, ljuti protivnik pobačaja ovde moram reći da ne bih sudio malu i obitelj joj na koji god se potez odlučili... A to šta bih ja napravio da sam joj otac... ![]() Ubio strica prvo, a dalje bi vidio... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,591
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Stvano delikatna situacija, a šta god mala učini nije pogriješila... A strica treba riješiti po kratkom postupku, javno spaljivanje ili vješanje ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Citat:
, pa bi ga poslala tamo naka moli Boga da dobije rak i što prije umre...
__________________ Quod scriptum manet. | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Citat:
![]() ![]()
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Ni ja, premda su neke situacije toliko teške da bi ponekad tu odluku dopustila toj osobi i obitelji... U ovom slučaju po meni bi bilo idealno maknuti tu djevojčicu iz njezine sredine, odmah je voditi na redovite posjete psihologu i pripremiti je na porod i dolazak djeteta, a onda kad rodi i ona i dijete natrag kod psihologa na dugoročno liječenje... ... jer u protivnom čak i da ona pobaci, ništa se ne bi riješilo - njezin život je i dalje upropašten, a o novom ugašenom životu da ni ne govorimo
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 999
Veliki sam protivnik pobačaja jer smatram da bi danas sve punoljetne i odgovorne osobe koje se dovedu do neželjeje trudnoće trebalo drastično kažnjavati za vlastitu glupost. U ovakvim ekstremnim slučajevima mislim da je pobačaj opcija koja treba biti dostupna.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: 11-godišnja Rumunjka Ne postoji opravdan razlog za ubijanje ljudskog bića. Ja osobno iz svojeg mjesta poznajem osobu kojoj su svi doktori u Rh rekli da će njegovo djete imati Downov sindrom i prepuručili su joj da napravi pobačaj. Ona je bila toga u potpunosti svjesna. Ali nije se htjela odreći djeteta. Dijete doista ima sindrom. Ali je živo. Ima svoje tijelo, um i dušu. Ja sam protiv svakog pobačaja. Možda baš to dijete jednog dana postane Mozart ili Einstain. A možda postane ubojica ili narkoman. To se nezna. Ali barem će živjeti. Ja gledam sebe kao osobu. Sjetim se što sam sve proživio i što ću još preživjeti. Sjetim se dobrih i loših trenutaka života. Ali sretan sam što živim! Kako bi se vi osjećali da saznate da su vas roditelji namjeravali ubiti dok ste bili najranjiviji?
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,001
Sto se tice ove curic od pet godina to mi je jos gore sin mi je pet godina i nemogu zamisliti da netko uopce moze nauditi tako malom djetetu a kamoli da tako malo djete mora proci kroz sve sto nosi trudnoca i porod...prestrasno.
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics Zadnji Uredio mrkyblu : 27-06-08 u 22:35. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 2,010
![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Citat:
A nigdje ne piše da če se roditi sa nekakvom bolesti, može biti savršeno zdravo. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: silovanje, trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:48.

, pa bi ga poslala tamo naka moli Boga da dobije rak i što prije umre...
Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics