| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi 11-godišnja Rumunjka u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: lamborghini Vidim da čete vas dvije biti prave majke Ti nikako da skužiš da je i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Ti nikako da skužiš da je i ova curica dijete i da za nju ne može biti dobro rađati djecu. Tako da možda jednog dana ipak budem dobra majka jer se na neki nacin brinem za dijete. Uostalom kakve veze moji majčinski osjećaji imaju sa ovim? Isto tako i ja mogu reći da si ti pedofil jer ti nije strašno to što je djevojčicu silovao stric i sad ocekujes da ona rodi to dijete. Meni je to stravično, strašnije od pobačaja. Citat:
![]() Pobačaj fetusa, ne djeteta... | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 2,010
![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Citat:
Nek da te pitam (i ostale): Gdje je granica između fetusa i djeteta, dakle sa koliko dana je fetus, a sa koliko dijete? | |
| | |
| | #33 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Nije tema smješna, nego ti. A sto se tiče određivanja granica...jel ti čitaš šta ljudi pišu ili si stvarno tele pa vidis samo sto te zanima? Vrati se stranicu prije za početak. A i brat Google bi pomogao. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
A jesi ti stvarno krava? Pitanje je bilo upučeno tebi a ne googlu. | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Idiote...Evo ja cu ti kopirati, samo reci da ne znas engleski... Citat:
| |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Ajmo opet, u ovoj situaciji, nije me briga gdje je granica između fetusa i djeteta, nije me briga za nerođeno dijete ili fetus već za ovo siroto silovano i emocionalno i fizički osakaćeno dijete Sigurna sam da ću bit dobra majka, hvala ![]() Osim toga, mislim da niti fiziči nije dobro da rodi curica od 11 godina, a kamoli psihički, a još gore jer je to dijete posljedica silovanja i incesta zastrašujuće ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka natužnije od svega je da se ovo uopće dogodilo, tu sad samo se raspravlja o posljedicama. Ono što je još strašnije je da mala nije ostala trudna, vjerovatno nitko nikad nebi doznao za to što se događa ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #39 (permalink) | |
Tako da s tobom baš i nema smisla raspravljati o nekim stvarima. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: silovanje, trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |