Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi 11-godišnja Rumunjka u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: mama A ti se povlačiš kad bi trebao reći nešto konkretno i izjasniti se o situaciji. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-07-08, 16:17   #41 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 2,010
lamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz mase
Re: 11-godišnja Rumunjka

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
A ti se povlačiš kad bi trebao reći nešto konkretno i izjasniti se o situaciji. Hvala, shvatit ću to kao da sam u pravu.

Btw, lijep potez sa reputacijom.

Možda nisam bio jasan:
Ne povlačim se iz rasprave o ovoj temi, povlačim se iz diskutiranja s nekim komu su argumenti vrijeđanje.
Zanimljivo je da ti nemaš svoje mišljenje o nečemu, nego moraš prepisivati sa wikipedije.
Shvati to kako očeš,ako ti radi zadovljstvo.

Potez s reputacijom je da jadnike poput tebe lišim digitalnog zadovoljstva davanja minus reputacije kad se ne slažu s nečijem mišljenjem.
lamborghini je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 16:46   #42 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,025
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Prestaniti sa međusobnim vrijeđanjem i komentirajte temu na normalan kulturan i argumentiran način

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 16:53   #43 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-05-07
Poruka: 999
Balian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono nešto

Vidim da je ovdje buknula rasprava, a glavni problem je što sudionici počinju s potpuno drugačijim početnim položajima(sa ili bez argumenta).

Citat:
Pravi autor: lamborghini Pogledaj Poruke
Zato jer već ima sve organe kao ljudsko biče, osječa, plače se, veseli se, miče se....
On ima organe ali oni nisu do kraja formirani i funkcionalni. Te ponavljam,ako dođe do prekida trudnoće prije 28 tjedana, taj se prekid naziva pobačajem. Plod od 28 tjedana nije sposoban za život izvan maternice.

I evo jedne novije studije o ranom razvoju živčanog sustava i mogućnost fetusa da osjeća bol.
http://www.msnbc.msn.com/id/9053416/

Drugim riječima potreban ti je snažniji argument da me uvjeriš.

Citat:
Izjednačavanje ljudskog bića sa kokošima je jadno i uvreda svim ljudima
Citat:
A jesi ti stvarno krava?
to se zove doslijedan stav oko izjednačavanja ljudi i drugih životinja
i vidim da je bi uzrok obostranom vrijeđanju.

Citat:
Pravi autor: SEricsson Pogledaj Poruke
natužnije od svega je da se ovo uopće dogodilo, tu sad samo se raspravlja o posljedicama.

Ono što je još strašnije je da mala nije ostala trudna, vjerovatno nitko nikad nebi doznao za to što se događa
Ovo drugo je zaista strašno i istinito. Wow! Prva tema na kojoj se oko nečega slažemo

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Prestaniti sa međusobnim vrijeđanjem i komentirajte temu na normalan kulturan i argumentiran način
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 17:12   #44 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 2,010
lamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Balian Pogledaj Poruke
Vidim da je ovdje buknula rasprava, a glavni problem je što sudionici počinju s potpuno drugačijim početnim položajima(sa ili bez argumenta).
Točno.

Citat:
On ima organe ali oni nisu do kraja formirani i funkcionalni. Te ponavljam,ako dođe do prekida trudnoće prije 28 tjedana, taj se prekid naziva pobačajem. Plod od 28 tjedana nije sposoban za život izvan maternice.

I evo jedne novije studije o ranom razvoju živčanog sustava i mogućnost fetusa da osjeća bol.
http://www.msnbc.msn.com/id/9053416/

Drugim riječima potreban ti je snažniji argument da me uvjeriš.
Ako ti nije dovoljan argument da če to dijete od 21 tjedan za nekoliko mjeseci biti rođeno i početi živjeti kao sve ostale bebe koje nisu ubijene abortusom,onda više neznam kaj da ti napišem.

Citat:
to se zove doslijedan stav oko izjednačavanja ljudi i drugih životinja
i vidim da je bi uzrok obostranom vrijeđanju.
Pogledaj malo bolje tko je počeo prvi sa vrijeđanjem
lamborghini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 17:19   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,295
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Citat:
Ako ti nije dovoljan argument da če to dijete od 21 tjedan za nekoliko mjeseci biti rođeno i početi živjeti kao sve ostale bebe koje nisu ubijene abortusom,onda više neznam kaj da ti napišem.

Ti ne možeš znati da li bi se to ˝dijete˝ zaista rodilo bez abortusa. A za sada to još nije dijete, nego fetus.
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 18:31   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-05-07
Poruka: 999
Balian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono nešto

Citat:
Točno.

Tu se krije bit stvari oko kojeg se sporimo. Ti cijelo vrijeme tvrdiš da je to dijete, ja samo želim da mi argumentraš zašto je to dijete, jer tu smatram da si tu u krivu. Taj fetus će postati djete, ali on to sada nije pitanje je što sada s njime, nazivati ga onim što nije ne pomaže(osim naravno ako ne argumentiraš do fetus je dijete).

Nisi se do kraj izjasnio oko djeteta koje sada to je, ima jedanest godina silovano od vlastitog strica i nosi plod tog silovanja.

Također smatar da se može i mora povesti rasprava o tome kada uistinu počinje ljudski život, da li fetus ima prava, kao se on točno razvija kad počinje patiti. Kada je netko biće samo svjesno(ljudsko ili druge životnje) ili osoba(za sada to pripisujemo samo ljudima i to ne svima. A to znači da oni spoznaju sami sebe, ima osjećaje za prošlosti i budućnost, itd...) To su ključne rasprave o kojima će morati doći do konsenzusa jer oko nas već postije umjetna oplodnja, predimplantacijska dijagonistika, a na vratima su genetski inžinjerinig, umjetne placente, kloniranje i eugenika. To sve može iz temelja promjeniti cijelo čovječanstvo a također sadrži i opasnosit i moguće negativne posljedice.

Citat:
Pogledaj malo bolje tko je počeo prvi sa vrijeđanjem
Ako misliš na mene rekao sam da mi to nije bila namjera(Osim toga zar smo mi ljudi zbilja toliko toliko posebni? ovo je donekle i offtopic).

No i dalje smatram da nisi dosljeda svome stavu oko uspoređivanja ljudi i životnja.
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 20:02   #47 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,462
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Ja ne znam koja bi je budala savetovala da rodi to dete? Dete koje je napravio njen stric? Dete koje moze biti 'poremeceno' zbog 'roditelja' koji su u rodbinskoj vezi? Dete koje ce majku podsecati na to da je silovana i to od strane vlastitog strica? Dete koje ce traziti objasnjenja? Dete koje ce se razocarati u zivot za sva vremena?

Nekad je bolje biti mrtav nego ziveti u vecnoj nesreci!
And with soft deceitful wiles.
white devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 20:19   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 607
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase

čini mi se da je Vatikan bio dopustio pobačaj časnim sestrama silovanim tokom rata u Bosni
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 22:29   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 24
Poruka: 1,265
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

Ne mogu reči što bi odlučila da sam majka ovakvog djeteta, mislim da nitko od nas ne može...

... ali mislim da se treba pogledati i druga strana - pobačaj koji bi u ovom slučaju bi bio definitivno lakše rješenje ne rješava sve probleme... ono što se ovoj jedanaestogodišnjakinji dogodilo s tim činom se ne bi zaboravilo, a spoznaja da je ubila vlastito dijete (fetus- kako hoćete) odrastala bi zajedno s njom i iz godine u godinu ostavljala sve jači trag.
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 22:42   #50 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Možda nisam bio jasan:
Ne povlačim se iz rasprave o ovoj temi, povlačim se iz diskutiranja s nekim komu su argumenti vrijeđanje.
Zanimljivo je da ti nemaš svoje mišljenje o nečemu, nego moraš prepisivati sa wikipedije.
Shvati to kako očeš,ako ti radi zadovljstvo.
Moji argumenti nisu vrijeđanje, a svoje mišljenje da fetus nije dijete upotpunila sam citatom korisnika ovog foruma koji je citirao wikipediju. I ja se slažem s tim navodima i očekujem od tebe da mi obrazložiš zašto je fetus dijete, a ne nešto što će postati djetetom tek nakon rođenja.
Isto tako postavila sam ti pitanje kako bi se ti ponio u ovoj situaciji, ni to nisi obrazložio...
Citat:
Pravi autor: lamborghini
Potez s reputacijom je da jadnike poput tebe lišim digitalnog zadovoljstva davanja minus reputacije kad se ne slažu s nečijem mišljenjem.
Svakako me ne možeš lišiti zabave dok čitam tvoje postove diljem foruma.

Citat:
Pravi autor: latoa
ono što se ovoj jedanaestogodišnjakinji dogodilo s tim činom se ne bi zaboravilo, a spoznaja da je ubila vlastito dijete (fetus- kako hoćete) odrastala bi zajedno s njom i iz godine u godinu ostavljala sve jači trag.
Donekle se i mogu složiti s tim da bi joj teško pala spoznaja da je pobacila...
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: silovanje, trudnoca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114