| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi 11-godišnja Rumunjka u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: mama A ti se povlačiš kad bi trebao reći nešto konkretno i izjasniti se o situaciji. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 2,010
![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Citat:
Možda nisam bio jasan: Ne povlačim se iz rasprave o ovoj temi, povlačim se iz diskutiranja s nekim komu su argumenti vrijeđanje. Zanimljivo je da ti nemaš svoje mišljenje o nečemu, nego moraš prepisivati sa wikipedije. Shvati to kako očeš,ako ti radi zadovljstvo. Potez s reputacijom je da jadnike poput tebe lišim digitalnog zadovoljstva davanja minus reputacije kad se ne slažu s nečijem mišljenjem. | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Veteran | Re: 11-godišnja Rumunjka Prestaniti sa međusobnim vrijeđanjem i komentirajte temu na normalan kulturan i argumentiran način
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #43 (permalink) | ||||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Vidim da je ovdje buknula rasprava, a glavni problem je što sudionici počinju s potpuno drugačijim početnim položajima(sa ili bez argumenta). Citat:
I evo jedne novije studije o ranom razvoju živčanog sustava i mogućnost fetusa da osjeća bol. http://www.msnbc.msn.com/id/9053416/ Drugim riječima potreban ti je snažniji argument da me uvjeriš. Citat:
![]() i vidim da je bi uzrok obostranom vrijeđanju. Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. | ||||
| | |
| | #44 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 2,010
![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Citat:
Citat:
Pogledaj malo bolje tko je počeo prvi sa vrijeđanjem | ||
| | |
| | #45 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: 11-godišnja Rumunjka Citat:
Ti ne možeš znati da li bi se to ˝dijete˝ zaista rodilo bez abortusa. A za sada to još nije dijete, nego fetus.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Citat:
Nisi se do kraj izjasnio oko djeteta koje sada to je, ima jedanest godina silovano od vlastitog strica i nosi plod tog silovanja. ![]() Također smatar da se može i mora povesti rasprava o tome kada uistinu počinje ljudski život, da li fetus ima prava, kao se on točno razvija kad počinje patiti. Kada je netko biće samo svjesno(ljudsko ili druge životnje) ili osoba(za sada to pripisujemo samo ljudima i to ne svima. A to znači da oni spoznaju sami sebe, ima osjećaje za prošlosti i budućnost, itd...) To su ključne rasprave o kojima će morati doći do konsenzusa jer oko nas već postije umjetna oplodnja, predimplantacijska dijagonistika, a na vratima su genetski inžinjerinig, umjetne placente, kloniranje i eugenika. To sve može iz temelja promjeniti cijelo čovječanstvo a također sadrži i opasnosit i moguće negativne posljedice. Ako misliš na mene rekao sam da mi to nije bila namjera(Osim toga zar smo mi ljudi zbilja toliko toliko posebni? ovo je donekle i offtopic). No i dalje smatram da nisi dosljeda svome stavu oko uspoređivanja ljudi i životnja.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Ja ne znam koja bi je budala savetovala da rodi to dete? Dete koje je napravio njen stric? Dete koje moze biti 'poremeceno' zbog 'roditelja' koji su u rodbinskoj vezi? Dete koje ce majku podsecati na to da je silovana i to od strane vlastitog strica? Dete koje ce traziti objasnjenja? Dete koje ce se razocarati u zivot za sva vremena? Nekad je bolje biti mrtav nego ziveti u vecnoj nesreci!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka čini mi se da je Vatikan bio dopustio pobačaj časnim sestrama silovanim tokom rata u Bosni
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Ne mogu reči što bi odlučila da sam majka ovakvog djeteta, mislim da nitko od nas ne može... ... ali mislim da se treba pogledati i druga strana - pobačaj koji bi u ovom slučaju bi bio definitivno lakše rješenje ne rješava sve probleme... ono što se ovoj jedanaestogodišnjakinji dogodilo s tim činom se ne bi zaboravilo, a spoznaja da je ubila vlastito dijete (fetus- kako hoćete) odrastala bi zajedno s njom i iz godine u godinu ostavljala sve jači trag.
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #50 (permalink) | |||
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11-godišnja Rumunjka Citat:
Isto tako postavila sam ti pitanje kako bi se ti ponio u ovoj situaciji, ni to nisi obrazložio... Citat:
Citat:
| |||
| | |
![]() |
| Tagovi: silovanje, trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:59.