| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi adhd sindrom u Znanost forumu; na televiziji sam gledala o tome i pronasla sam sebe u tim opisima neznam sto da radim?imam 14 godina ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-08
Poruka: 27
![]() | adhd sindrom ![]() ![]() na televiziji sam gledala o tome i pronasla sam sebe u tim opisima neznam sto da radim?imam 14 godina a nitko nije prepoznao taj problem u meni. pomoc!!!!!!! Razvojni poremećaj samokontrole, nepaznje,hiperaktivnosti,impulzivnosti(ulaze nekome u rijec) itd.nemaju samopouzdanja tesko uce,zaboravljaju stvari.. danas ovaj problem imaju od 20% do 40% djecije populacije. ako netko ima takav problem neka se javi.
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: adhd sindrom mozda malo pretjerujes... dobra ti je epizoda southparka o tome, sve na ritalin ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-08
Poruka: 27
![]() | Re: adhd sindrom sad si me stvarno povrjedio!!!! cekala sam da mi netko odgovori(neki znalac) i da mu spomenem da sam u 2 razredu isla psihologu da vidi jer mi treba prilagodeni program te da sam se u narednih 3 godine osjecala ostavljeno i da sam se htjela preselit u drugi razred nisam nikada pratila nastavu bila sam uvijek u svom svijetu sto se tice hiperaktivnosti volim sport trenirala sam triatlon atletiku i odbojku a ti se tu zajebavas a neznas da moguce obiljezene osobe nevole govoriti o svom problemu svinjo jedna neodgojena
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: adhd sindrom Ok , aj se smiri malo. Kao prvo...Bilo bi dobro da roditelje upozoriš na to što sumnjaš i oni će ti sigurno pomoći da poduzmeš prve korake. Koga ćeš tražiti pomoć ako ne obitelj....ako sumnjaš da imaš realan problem obrati se svom doktoru koji će te poslati psihijatru. Treba ti profesionalac...nikakve odgovore nećeš naći na javnim forumima. Kao što ti je očito ovo baš i nije neko mjesto za terapije. Dobro je da si odlučna reagirati i poduzeti nešto oko toga ako uopće nešto postoji. Dakle prvo se obrati svojima...a onda lagano doktoru....bez panike. Zadnji Uredio Adolon : 23-06-08 u 16:44. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: adhd sindrom Citat:
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: adhd sindrom Mojem najboljem prijatelju je rekla razrednica da ima tu bolest, fakat se on malo cudno ponasa i cesto me zna nazivcirat Al neznam koji mu qurac stalno prica da nesto nezna, nemoze, da je glup itd...
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: adhd sindrom Kako ti je frka reci mami? Mada, mislim da bi ona to trebala primetiti... Obavezno treba prvo sa roditeljima razgovarati o tome sto te muci, a zasto da ne i obracanje strucnom licu!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:55.

Al neznam koji mu qurac stalno prica da nesto nezna, nemoze, da je glup itd...