Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi adhd sindrom u Znanost forumu; na televiziji sam gledala o tome i pronasla sam sebe u tim opisima neznam sto da radim?imam 14 godina ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-06-08, 16:06   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-06-08
Poruka: 27
foxsy se izdvaja iz mase
adhd sindrom

na televiziji sam gledala o tome i pronasla sam sebe u tim opisima neznam sto da radim?imam 14 godina a nitko nije prepoznao taj problem u meni. pomoc!!!!!!!

Razvojni poremećaj samokontrole, nepaznje,hiperaktivnosti,impulzivnosti(ulaze nekome u rijec) itd.nemaju samopouzdanja tesko uce,zaboravljaju stvari.. danas ovaj problem imaju od 20% do 40% djecije populacije. ako netko ima takav problem neka se javi.
Star 23-06-08, 16:10   #2 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Re: adhd sindrom

mozda malo pretjerujes... dobra ti je epizoda southparka o tome, sve na ritalin

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 16:37   #3 (permalink)
Starter

foxsy se izdvaja iz mase

sad si me stvarno povrjedio!!!! cekala sam da mi netko odgovori(neki znalac) i da mu spomenem da sam u 2 razredu isla psihologu da vidi jer mi treba prilagodeni program te da sam se u narednih 3 godine osjecala ostavljeno i da sam se htjela preselit u drugi razred nisam nikada pratila nastavu bila sam uvijek u svom svijetu sto se tice hiperaktivnosti volim sport trenirala sam triatlon atletiku i odbojku a ti se tu zajebavas a neznas da moguce obiljezene osobe nevole govoriti o svom problemu svinjo jedna neodgojena
Star 23-06-08, 16:41   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ok , aj se smiri malo.

Kao prvo...Bilo bi dobro da roditelje upozoriš na to što sumnjaš i oni će ti sigurno pomoći da poduzmeš prve korake. Koga ćeš tražiti pomoć ako ne obitelj....ako sumnjaš da imaš realan problem obrati se svom doktoru koji će te poslati psihijatru. Treba ti profesionalac...nikakve odgovore nećeš naći na javnim forumima. Kao što ti je očito ovo baš i nije neko mjesto za terapije.

Dobro je da si odlučna reagirati i poduzeti nešto oko toga ako uopće nešto postoji.

Dakle prvo se obrati svojima...a onda lagano doktoru....bez panike.

Zadnji Uredio Adolon : 23-06-08 u 16:44.
Adolon je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 16:44   #5 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

Citat:
Pravi autor: foxsy Pogledaj Poruke
sad si me stvarno povrjedio!!!! cekala sam da mi netko odgovori(neki znalac) i da mu spomenem da sam u 2 razredu isla psihologu da vidi jer mi treba prilagodeni program te da sam se u narednih 3 godine osjecala ostavljeno i da sam se htjela preselit u drugi razred nisam nikada pratila nastavu bila sam uvijek u svom svijetu sto se tice hiperaktivnosti volim sport trenirala sam triatlon atletiku i odbojku a ti se tu zajebavas a neznas da moguce obiljezene osobe nevole govoriti o svom problemu svinjo jedna neodgojena
jka se zafrkavam jer vecina tu na forumu trolla i podbada s laznim razlozima... ako stvarno imas taj problem poslusaj adolonov savjet, odi kod psihologa i popricaj s njim za pocetak...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 16:52   #6 (permalink)
Starter

foxsy se izdvaja iz mase

malo mi je bed ici psihijatru pa sam odlucila vidjeti koliko ce me ozbiljno shvatit ovako osobe sa foruma a mami jos nisam rekla jer ocekivam negativan odgovor od nje
Star 23-06-08, 16:53   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,110
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

pa odi psihiću, neka on to potvrdi
da to ti nisi sve zabrijala u svojoj glavi
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 22:30   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 670
Sasuke se izdvaja iz maseSasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

Mojem najboljem prijatelju je rekla razrednica da ima tu bolest, fakat se on malo cudno ponasa i cesto me zna nazivcirat Al neznam koji mu qurac stalno prica da nesto nezna, nemoze, da je glup itd...
Sasuke je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-08, 14:34   #9 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,646
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Kako ti je frka reci mami? Mada, mislim da bi ona to trebala primetiti... Obavezno treba prvo sa roditeljima razgovarati o tome sto te muci, a zasto da ne i obracanje strucnom licu!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114