Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Agresivnost u Znanost forumu; e ovak citala sam negdje da djeca koja slusaju death metal i ostalu vrstu metal i rocka manje su agresivna ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-07-08, 14:36   #1 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika angel of pain

Datum registracije: 27-07-08
Poruka: 16
angel of pain se izdvaja iz mase
Agresivnost

e ovak citala sam negdje da djeca koja slusaju death metal i ostalu vrstu metal i rocka manje su agresivna jer svoj bijes iskaljuju time sto slusaju ili su u nekom bandu pjevaju i sviraju..a ostali koji slusaju pop i turbo folk,zavisi od osobe do osobe lakoce se agresivnije ponasati...pa me zanima vase misljenje o svemu tome

angel of pain je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 14:38   #2 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Agresivnost

gluposti... nema veze s vezom... eto to mislim o tome
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 14:43   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-08-07
Poruka: 26
felix515 se izdvaja iz mase

Ja sam čuo da su manje agresivni ljudi koji otvaraju glupe teme jer svoj bijes iskaljuju na forumu...
felix515 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 14:55   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,595
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

hoćeš reć da ja ako recimo (hipotetski) slušam turbo-f. da sam agresivan?

ne, nisam agresivan, jesam eksplozivan ali to nema veze sa turbom
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 15:26   #5 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika angel of pain

Datum registracije: 27-07-08
Poruka: 16
angel of pain se izdvaja iz mase

ne nisam to rekla samo sam procitala pa me zanimalo sto ostali misle o tome..recimo moje misljene je da svatko od nas na neki nacin iskali bijes..pa oni koji slusaju metal iskale tako,recimo sportasi to rade na terenu i ostalo,svatko ima svoj nacin..ja recimo sportski to iskalim,ali znam nekad i slusanjem glazbe... ali opet zavisi od osobe to osobe
angel of pain je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-08, 15:33   #6 (permalink)
Akademik Foruma

tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

aha, ha možda da.. al nekima to nije dovoljno jer su i ovi što slušaju teške metale isto agresivci al nemre to tak generalizirat... muzika i agresivnost nema veze jedno s drugim

a sport možda može pomoći u iskaljivanju bijesa jer se potrošiš pa onda nema energije za agresivnost

al opet ak si agresivna po prirodi to se nemre nikako ispravit... mada ja ne bi reko da jesi
Odgovori sa citatom
Star 29-07-08, 22:14   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,864
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: angel of pain Pogledaj Poruke
recimo moje misljene je da svatko od nas na neki nacin iskali bijes..pa oni koji slusaju metal iskale tako,recimo sportasi to rade na terenu i ostalo,svatko ima svoj nacin..ja recimo sportski to iskalim,ali znam nekad i slusanjem glazbe... ali opet zavisi od osobe to osobe
ma nema to veze s muzikom.. istina je sve sto si ovdje napisala, ovisi od osobe do osobe na koji ce nacin iskaljivati bijes.. neko ce nes razbit, neko ce ic cijepat drva, neko ce uzet pistolj i ic mahat njim u neko narodnjacko sranje od kluba.. ja slusam rock pa sam agresivna.. nekad.. jbg..

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-07-08, 23:14   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Naravno da ne vjerujem u to

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ma nema to veze s muzikom.. ovisi od osobe do osobe na koji ce nacin iskaljivati bijes.. neko ce nes razbit, neko ce ic cijepat drva, neko ce uzet pistolj i ic mahat njim u neko narodnjacko sranje od kluba.. ja slusam rock pa sam agresivna.. nekad.. jbg..
joj ko se javlja.. tebe sam vidio da mašeš puškom
Citat:
... u neko narodnjacko sranje od kluba...
i ja mislim da je to sranje
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-07-08, 01:21   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
ma nema to veze s muzikom.. istina je sve sto si ovdje napisala, ovisi od osobe do osobe na koji ce nacin iskaljivati bijes.. neko ce nes razbit, neko ce ic cijepat drva, neko ce uzet pistolj i ic mahat njim u neko narodnjacko sranje od kluba.. ja slusam rock pa sam agresivna.. nekad.. jbg..
Ispravak netočnog navoda, zastupnica Shelby-eleanor je izrekla netočan navod, citiram ''neko ce uzet pistolj i ic mahat njim u neko narodnjacko sranje od kluba''. Točnije je reći da će netko uzeti pištolj i otići u klub gdje se nalaze normalni ljudi koji slušaju narodnu glazbu.

.... hvala zastupniku tzukiusu...
Odgovori sa citatom
Star 30-07-08, 08:12   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 23
Poruka: 798
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

a di si to procitala? : lol

maaa.. ocito si samo htjela sposrati ljude dijametralno suprotnog glabenog ukusa od tvog. a to nema veze s glazbom, nego vise s bjesom : )
glazba je glazba. bjes je bjes. ukusi su ukusi. to nema veze jedno s drugim.

a i nisu bas svi bijesni... pa da se moraju iskaljivati.
sam taj pojam "iskaljivanje", vezivati uz nest tak dobro ko sto je glazba meni ne stoji.
jer glazba je jedna od stvari zbog kojih cu tvrditi da je zivot ljep...

Zadnji Uredio olja : 30-07-08 u 08:22.
olja je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114