Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 25

Agresivnost

Raspravljate o temi Agresivnost u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; e ovak citala sam negdje da djeca koja slusaju death metal i ostalu vrstu metal i rocka manje su agresivna ...

Starter Avatar od korisnika angel of pain
    Datum registracije
    27-07-08
    Poruka
    30
    Liked
    0 times

Agresivnost

e ovak citala sam negdje da djeca koja slusaju death metal i ostalu vrstu metal i rocka manje su agresivna jer svoj bijes iskaljuju time sto slusaju ili su u nekom bandu pjevaju i sviraju..a ostali koji slusaju pop i turbo folk,zavisi od osobe do osobe lakoce se agresivnije ponasati...pa me zanima vase misljenje o svemu tome

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,408
    Liked
    321 times

Re: Agresivnost

gluposti... nema veze s vezom... eto to mislim o tome

Starter
    Datum registracije
    01-08-07
    Poruka
    26
    Liked
    0 times

Ja sam čuo da su manje agresivni ljudi koji otvaraju glupe teme jer svoj bijes iskaljuju na forumu...

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

hoćeš reć da ja ako recimo (hipotetski) slušam turbo-f. da sam agresivan?

ne, nisam agresivan, jesam eksplozivan ali to nema veze sa turbom
    Bolje desnica nego prknenica!

Starter Avatar od korisnika angel of pain
    Datum registracije
    27-07-08
    Poruka
    30
    Liked
    0 times

ne nisam to rekla samo sam procitala pa me zanimalo sto ostali misle o tome..recimo moje misljene je da svatko od nas na neki nacin iskali bijes..pa oni koji slusaju metal iskale tako,recimo sportasi to rade na terenu i ostalo,svatko ima svoj nacin..ja recimo sportski to iskalim,ali znam nekad i slusanjem glazbe... ali opet zavisi od osobe to osobe

Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

aha, ha možda da.. al nekima to nije dovoljno jer su i ovi što slušaju teške metale isto agresivci al nemre to tak generalizirat... muzika i agresivnost nema veze jedno s drugim

a sport možda može pomoći u iskaljivanju bijesa jer se potrošiš pa onda nema energije za agresivnost

al opet ak si agresivna po prirodi to se nemre nikako ispravit... mada ja ne bi reko da jesi

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: angel of pain Pogledaj Poruke
    recimo moje misljene je da svatko od nas na neki nacin iskali bijes..pa oni koji slusaju metal iskale tako,recimo sportasi to rade na terenu i ostalo,svatko ima svoj nacin..ja recimo sportski to iskalim,ali znam nekad i slusanjem glazbe... ali opet zavisi od osobe to osobe
    ma nema to veze s muzikom.. istina je sve sto si ovdje napisala, ovisi od osobe do osobe na koji ce nacin iskaljivati bijes.. neko ce nes razbit, neko ce ic cijepat drva, neko ce uzet pistolj i ic mahat njim u neko narodnjacko sranje od kluba.. ja slusam rock pa sam agresivna.. nekad.. jbg..

Akademik Foruma Avatar od korisnika Dar1
    Datum registracije
    14-08-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,852
    Liked
    0 times

Naravno da ne vjerujem u to

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
    ma nema to veze s muzikom.. ovisi od osobe do osobe na koji ce nacin iskaljivati bijes.. neko ce nes razbit, neko ce ic cijepat drva, neko ce uzet pistolj i ic mahat njim u neko narodnjacko sranje od kluba.. ja slusam rock pa sam agresivna.. nekad.. jbg..
    joj ko se javlja.. tebe sam vidio da mašeš puškom
    ... u neko narodnjacko sranje od kluba...
    i ja mislim da je to sranje

Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

ma nema to veze s muzikom.. istina je sve sto si ovdje napisala, ovisi od osobe do osobe na koji ce nacin iskaljivati bijes.. neko ce nes razbit, neko ce ic cijepat drva, neko ce uzet pistolj i ic mahat njim u neko narodnjacko sranje od kluba.. ja slusam rock pa sam agresivna.. nekad.. jbg..
    Ispravak netočnog navoda, zastupnica Shelby-eleanor je izrekla netočan navod, citiram ''neko ce uzet pistolj i ic mahat njim u neko narodnjacko sranje od kluba''. Točnije je reći da će netko uzeti pištolj i otići u klub gdje se nalaze normalni ljudi koji slušaju narodnu glazbu.

.... hvala zastupniku tzukiusu...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika olja
    Datum registracije
    16-03-08
    Starost
    26
    Poruka
    826
    Liked
    1 times

a di si to procitala? : lol

maaa.. ocito si samo htjela sposrati ljude dijametralno suprotnog glabenog ukusa od tvog. a to nema veze s glazbom, nego vise s bjesom : )
    glazba je glazba. bjes je bjes. ukusi su ukusi. to nema veze jedno s drugim.

a i nisu bas svi bijesni... pa da se moraju iskaljivati.
    sam taj pojam "iskaljivanje", vezivati uz nest tak dobro ko sto je glazba meni ne stoji.
    jer glazba je jedna od stvari zbog kojih cu tvrditi da je zivot ljep...
    Zadnji Uredio olja : 30-07-08 u 08:22
    Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead.

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku