Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Bojite li se smrti? u Znanost forumu; Nekad sam se jako bojala smrti. Budila sam se usred noći, sva u znoju i provjeravala jesam li još živa. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-10-08, 10:54   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 03-10-08
Poruka: 551
Maria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznat
Bojite li se smrti?

Nekad sam se jako bojala smrti. Budila sam se usred noći, sva u znoju i provjeravala jesam li još živa.
Danas više ne. Ne bojim se smrti nimalo.
Bojite li se smrti?
Razmišljate li o njoj?

Zadnji Uredio Maria Magdalena : 10-10-08 u 10:58.
Maria Magdalena je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-10-08, 10:57   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-06-08
Poruka: 1,345
čokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono nešto
Re: Bojite li se smrt?

provjeravala jesi li živa
ja razmišljam o smrti jako često,ali ne bojim je se.
svatko će umrijeti kad-tad.
ništa ne traje vječno,a bog je taj koji određuje koliko ćemo živjeti.
mislim da se sve događa s razlogom,pa tako i smrt.
nemaš se zašto bojati
čokoladna_ki$$ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-10-08, 11:01   #3 (permalink)
Banned

Maria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: čokoladna_ki$$ Pogledaj Poruke
provjeravala jesi li živa
ja razmišljam o smrti jako često,ali ne bojim je se.
svatko će umrijeti kad-tad.
ništa ne traje vječno,a bog je taj koji određuje koliko ćemo živjeti.
mislim da se sve događa s razlogom,pa tako i smrt.
nemaš se zašto bojati
nekad bilo

danas se više uopće ne bojim!
Odgovori sa citatom
Star 10-10-08, 11:02   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 25
Poruka: 2,498
latoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svimalatoa je poznat svima

O smrti razmišljam jako rijetko, i to onda kad me neki događaj iz okoline natjera na to. Ni onda mi se takve misli ne zadržavaju predugo u glavi...
Možda je razlog to što sam imala sreću da nitko meni jako,jako blizak nije umro, pa me te misli jednostavno zaobilaze.
Drago mi je što vidim da ti je ovaj problem izvučen iz prošlosti i da je riješen.
Odgovori sa citatom
Star 10-10-08, 11:04   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-06-08
Poruka: 1,345
čokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
Drago mi je što vidim da ti je ovaj problem izvučen iz prošlosti i da je riješen.
i meni
čokoladna_ki$$ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-08, 11:05   #6 (permalink)
Banned

i meni
Odgovori sa citatom
Star 10-10-08, 11:06   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Godina: 27
Poruka: 2,176
Bluebird je stvarno dobarBluebird je stvarno dobarBluebird je stvarno dobarBluebird je stvarno dobarBluebird je stvarno dobarBluebird je stvarno dobarBluebird je stvarno dobarBluebird je stvarno dobarBluebird je stvarno dobarBluebird je stvarno dobarBluebird je stvarno dobar
Re: Bojite li se smrti?

Uglavnom ne, više se bojim starosti i nemoći.
Bluebird je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-08, 11:08   #8 (permalink)
1 + 1

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 27
Poruka: 9,217
dorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosan

Ne. I ne razmišljam o tome. To je prirodni tijek, ako si rođen, onda moraš i umrijeti.
moja ljubavi
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-08, 11:10   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 23
Poruka: 616
One-of-us se izdvaja iz maseOne-of-us se izdvaja iz maseOne-of-us se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ne. I ne razmišljam o tome. To je prirodni tijek, ako si rođen, onda moraš i umrijeti.
potpis
Odgovori sa citatom
Star 10-10-08, 11:14   #10 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Slažem se. Jedino što mi je bilo potrebno neko vrijeme da pobijedim strah.
Još jedan potpis!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114