| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Bojite li se smrti? u Znanost forumu; Nekad sam se jako bojala smrti. Budila sam se usred noći, sva u znoju i provjeravala jesam li još živa. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-08 Lokacija: Zadar-Zagreb
Poruka: 180
![]() ![]() ![]() ![]() | Bojite li se smrti? Nekad sam se jako bojala smrti. Budila sam se usred noći, sva u znoju i provjeravala jesam li još živa. Danas više ne. Ne bojim se smrti nimalo. Bojite li se smrti? Razmišljate li o njoj? Zadnji Uredio Maria Magdalena : 10-10-08 u 10:58. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojite li se smrt? provjeravala jesi li živa ![]() ![]() ![]() ja razmišljam o smrti jako često,ali ne bojim je se. svatko će umrijeti kad-tad. ništa ne traje vječno,a bog je taj koji određuje koliko ćemo živjeti. mislim da se sve događa s razlogom,pa tako i smrt. nemaš se zašto bojati ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-08 Lokacija: Zadar-Zagreb
Poruka: 180
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojite li se smrt? Citat:
![]() danas se više uopće ne bojim! | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojite li se smrt? O smrti razmišljam jako rijetko, i to onda kad me neki događaj iz okoline natjera na to. Ni onda mi se takve misli ne zadržavaju predugo u glavi... Možda je razlog to što sam imala sreću da nitko meni jako,jako blizak nije umro, pa me te misli jednostavno zaobilaze. Drago mi je što vidim da ti je ovaj problem izvučen iz prošlosti i da je riješen. ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojite li se smrt? Citat:
![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojite li se smrti? Ne. I ne razmišljam o tome. To je prirodni tijek, ako si rođen, onda moraš i umrijeti.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:15.