vjeruj mi da nećeš bit tako kul za 50-60-tak godina i u tom trenutku...vidio sam već dosta puta ljude koji umiru i niti jedan nije rekao "čovječe kako jebeno, ovo mi je jedan od ljepših trenutaka u životu, iso miki koji trip"
Raspravljate o temi Bojite li se smrti? u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: pajo-patakRi jedino ako si sarkastičan ovo ima smisla...ne moraš se bojati smrti, ali da umireš htio bi bar ...
vjeruj mi da nećeš bit tako kul za 50-60-tak godina i u tom trenutku...vidio sam već dosta puta ljude koji umiru i niti jedan nije rekao "čovječe kako jebeno, ovo mi je jedan od ljepših trenutaka u životu, iso miki koji trip"
Nop....
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
Bilo je trenutaka kad sam se bojao.. Ali nakon početka proučavanja o životu nakon smrti,shvaćam da je tamo gore jako lijepo..
boim se nacina smriti_:_zati se kaze daj mi boze laku smrt
gledao sam troju opet..i sada sam shvatio..umrijet cemo sada ili za 50 godina..ne bojim se smrti..smrt se boji mene..
vidimo se na drugom svijetu...sve je to isto..
All in all you're just another brick in the wall......
Ne bojim se smrti, već ponovnog rođenja u ovom paklu na Zemlji...
Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba.
Ne,ne bojim,bojim nekih drugih stvari prije smrti.
Samo smrti mojih najdražih, svoje ne.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Ne, jer ne vidim razlog za to.
Od prvoga dana kada se rodimo - umiremo. Paradoks.
Sastavni dio života. Savjest mi je čista.
Netko umre prije, netko kasnije.