Raspravljate o temi Bojite li se smrti? u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: markorakija pa ponekad razmišljam o smrti a hebiga svi jednom moramo otići život nam je drag i sve ...
pomislila sam na trenutak da se smrti ne boje oni koji su nesretni.....
strah me samoće, ali smrti ne
Najnepostenija stvar u zivotu njegov je kraj. Mislim, zivot je tezak. I
oduzme ti dosta vremena. I sto dobijes na kraju? Smrt. To je, kao, neki
bonus?!
Uvjeren sam da je zivotni ciklus okrenut naopacke. Smrt bi trebala biti na
pocetku. Potom slijedi zivot u starackom domu iz kojeg te izbace jer si bio
prezdrav. Onda pocnes raditi tako sto prikupis mirovinu i vec prvi dan na poslu dobijes zlatni sat.
Potom radis cetrdeset godina, dok ne postanes
dovoljno mlad za uzivanje u mirovini. Pijes puno alkohola, ides s tuluma na
tulum i polako se pripremas za srednju skolu. Onda slijedi osnovna skola,
postajes klinac, igras se i nemas nikakvih odgovornosti u zivotu. Potom si
malo dijete, pa beba, vracas se unutra i devet mjeseci lebdis dok te grije
najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stize kroz cjevcicu. I kraj
docekas jednim fantasticnim orgazmom!!! Amen.
G.C.
Nekoliko puta sam razmisljao, ali trudim se ne previse razbijati glavu s tim. Uglavnom, ne bojim se ali se opet bojim![]()
Ne bojim se, sve ima svoj kraj, pa tako i život. Nakon smrti jovo nanovo, samo je pitanje koliko smo napredovali u ovom životu.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
da je smrt iznimka - bojala bih se. puno ljudi je umrlo - pa to je normalno. nadam se da nakon smrti slijedi opet nešto, razmišljam hoće li mi biti dosadno i hoću li zaboraviti na komp kad umrem, hoću li se opet moći igrati na njemu. ali uvijek mi je teorija bila da je život ciklus različitih životnih dobi:
rodimo se - odrastamo - starimo - umiremo - ponovno se rađamo - odrastamo - starimo pa umiremo i tako u beskonačnost. smatrala sam da je smrt samo dio kada prelazimo u drugi život. tako sam mislila i tako i dalje mislim, i zbog svojih strahova, razmišljanja ostajem pri toj teoriji. ipak smiruje
Zadnji Uredio icegirl : 13-10-08 u 22:01
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
ne mojim se smrti, bojim se boli, mucenja, nemoci. ako cu umrijeti u snu onda se toga niti najmanje ne bojim![]()