bojim se umiranja, ne daj Bože mučnog ili tako nešto
a smrti, pa jedino se ona mene može bojatikad joj dođem... svakako te zaskoči, htio ili ne
![]()
Raspravljate o temi Bojite li se smrti? u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; uopće ne razmišljam o tome. svjesna sam da svi moramo umrijeti jednog dana, a do tada želim živjeti.....:...
bojim se umiranja, ne daj Bože mučnog ili tako nešto
a smrti, pa jedino se ona mene može bojatikad joj dođem... svakako te zaskoči, htio ili ne
![]()
Nekad sam se panično bojala. Nisam se mogla pomiriti da je to nešto konačno, da nakon toga nema povratka. Sada se trudim odmaknut od takvih misli. Više se bojim za one koje volim.
Alea iacta est!
Smrti ne al bolesti i nemoci da....
.... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....
više tudjih od meni jako dragih osoba..
Prije nisam razmišljao toliko o smrti, pa ni sada. Bojim se slabosti i nemoči, te bolnog dugotrajnog umiranja što je čest slučaj zbog bolesti.
Moj otac ima 85 godina, zdrav je, samo slab, pita san ga jednom jel se boji smrti, odgovorija mi je samo to '' lipo je ujtro probuditi se i disati i proživit još jedan dan pa makar i sa 85 godina''.
SAMO MORU VIRUJEM!
mene osobno spasava VJERA.
vjerujem da poslje smriti dolazi bolji "život" ili gori ovisno o ponašanju u pravom životu.
ali inace se bojim da boli![]()
Nije mi se dalo sve citat, pa ako se ponavljam... NEMOJTE ZAMJERIT
Dakle... svoje smrti se ne bojim - ni ne razmisljam o tome! Bojim se bolesti (pritom ne mislim na gripu i crijevnu virozu)!
Takodjer, slazem se s Avelanom - plasi me i sama pomisao da bi se takvo nesto (smrt - bolest) moglo desiti meni bliskom i dragim ljudima.... mislim da se nebi mogla nositi s tim! Previse sam vezana za neke osobe u svom zivotu.... mislim da bi me takvo nesto ubilo!
Remember my name..... You'll be screaming it later!!!
ne