ša ti je brat ciknija ?![]()
Raspravljate o temi Bolest? u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Dakle.... Jel' normalno da neka osoba provodi vise od 12 sati na compu za internetom? Da na pitanje/savjet samo ignorira ...
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
ša ti je brat ciknija ?![]()
Nije bolest, ali jest ovisnost.
Potpisi su za budale.
ja provodim dosta vremena na kompu, razlog: imam ga na poslu, a radim smjenu od 12h, pa mi dosadno... i ne smatram se bolesnim![]()
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
ako nije vezano za posao, provođenje 12h za kompom uz sve što si naveo slobodno možeš nazvati ovisnošću, a provođenje toliko vremena uz računalo bilo poslovno ili ne može čak dovesti do pojave nekih bolesti
Upravo tako, jedno je posao, a drugo slobodno vrijeme. Valjda ga čovjek može produktivnije, bolje, zdravije i ugodnije iskoristiti.![]()
Potpisi su za budale.
Hvala doktore
Ljubim...n
ma pijem vodu nista ne ljubim
![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
A gdje ti je kuverta?![]()
Potpisi su za budale.
znaci reci burazu da je bolestan, kad on sam vec nije htio pitati![]()
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
i'm a sicko and psycho![]()
Bolje desnica nego prknenica!