| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; od 5 do 8 razreda sam trpio zlostavljanje u školi, djeca su me tukla omalovažavala, uvijek sam bio predmet ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 8
![]() | Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... od 5 do 8 razreda sam trpio zlostavljanje u školi, djeca su me tukla omalovažavala, uvijek sam bio predmet sprdnje, zato sto sam nosio naocale i bio malo drugačiji nego moji drugi vrsnjaci, a onda sam mislio da ce se to sa srednjom skolom sve promijeniti, nova sredina, novi ljudi, ali zapravo postalo je još gore, još su me više tukli, omalovažali, zezali me zadirkivali, još i dana danas patim zbog toga, i osjećaju se užasne posljedice, roditeljima nisam nikada ništa govorio, sve sam držao u sebi, možda mislim da sam trebao, zašto su ljudi zlobni, zašto su takvi? ja im nikada nisam ništa napravio, često sam bježao iz škole i plakao, a sada kad sam stariji vidim da je i sada tako, dali je kriv moj odnos prema ljudima ili ... dal se trebam drukčije postaviti, ili trebam potražiti stručnu pomoć. hvala svima |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... e, daj ozbiljno, ako si naumio doći na ovja forum tražiti psihologe i pomoc promasio si mjesto, ko i skoli i ovdje je sve puno budala i nista od toga. Ako je sve ovo zajebancija samo naprijed, u suprotom, potrazi strucnu pomoc.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 8
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... nije zajebancija jer jedino ovako i mogu dobiti neki odgovor a da se još više ne sramotim i da mi ne bude neugodno, ovdje me bar nitko ne zna, a to da me sprdate, već sam se navikao ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... I ja mislim da bi trebao potražit stručnu pomoć i nekoga s kim možeš razgovarat...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Meni to baš i nije za sprdanje, ali ljudi najčešće vide stvari samo iz svoje perspektive i imaju zanemariv nivo empatije. Ipak, mislim da na ovom, a ni ijednom drugom forumu nećeš pronaći adekvatan savjet. Najbolje bi ti bilo skupiti hrabrost i otići kod stručne osobe. Baš zato što te nitko ne poznaje, ne može ti ni reći u čemu griješiš. ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-04-07
Poruka: 29
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
mene su sprdali u osnovnoj, ali u srednjoj se to prominilo... posta san jebač heh. ne zajebajen te jer znan kako ti je otprilike. ne želin reć da te žalin, ali ljudi su govna i navikni se na to ima si 24 godine. znam da je teško ali trebaš se trgnit i učinit nešto sam a ne tražit od ljudi pomoć jer ako je dosad nisi dobia kako si zamišlja ni nečeš. život je zajeban prika... ali moš si ga olakšat... bavi se nečin, treniraj nešto makar šah nije bitno... ali najvažije da imaš svoj karakter i nemoj se pokušavat prilagodit drugima pusti da se drugi prilagode tebi tek češ tako prepoznat prave prijatelje... nadan se da san ti pomoga. ![]()
__________________ Mahamuhu-Gal-Gal Me-Gal-Gal Zu-Ga-Hul Amah-Ushumgal-Anna Me-Gal-Gal Zu-Ga-Hul | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Ne shvačam zašto pustit nekoga da te zajeb** na taj način...i mislin da ne tribaš tražit razlog zašto su ljudi takvi?Ljudi opčenito traže nekakvu žrtvu(pogotovo u školi ),nekoga tko se ne uklapa u društvo.Tribaš imat karakter da se odupreš svemu tome.I slažem se Noob Saibotom...ne trebaš se ti prilagođavat drugima nek se drugi prilagode tebi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.