Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; od 5 do 8 razreda sam trpio zlostavljanje u školi, djeca su me tukla omalovažavala, uvijek sam bio predmet ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-07, 21:20   #1 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Tuzni_djecak

Datum registracije: 27-04-07
Godina: 23
Poruka: 8
Tuzni_djecak se izdvaja iz mase
Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali...

od 5 do 8 razreda sam trpio zlostavljanje u školi, djeca su me tukla omalovažavala, uvijek sam bio predmet sprdnje, zato sto sam nosio naocale i bio malo drugačiji nego moji drugi vrsnjaci, a onda sam mislio da ce se to sa srednjom skolom sve promijeniti, nova sredina, novi ljudi, ali zapravo postalo je još gore, još su me više tukli, omalovažali, zezali me zadirkivali, još i dana danas patim zbog toga, i osjećaju se užasne posljedice, roditeljima nisam nikada ništa govorio, sve sam držao u sebi, možda mislim da sam trebao, zašto su ljudi zlobni, zašto su takvi? ja im nikada nisam ništa napravio, često sam bježao iz škole i plakao, a sada kad sam stariji vidim da je i sada tako, dali je kriv moj odnos prema ljudima ili ... dal se trebam drukčije postaviti, ili trebam potražiti stručnu pomoć. hvala svima
Tuzni_djecak je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:21   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali...

e, daj ozbiljno, ako si naumio doći na ovja forum tražiti psihologe i pomoc promasio si mjesto, ko i skoli i ovdje je sve puno budala i nista od toga. Ako je sve ovo zajebancija samo naprijed, u suprotom, potrazi strucnu pomoc.
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:23   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

Samopouzdanje...samo samopouzdanje
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:24   #4 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Tuzni_djecak

Datum registracije: 27-04-07
Godina: 23
Poruka: 8
Tuzni_djecak se izdvaja iz mase

nije zajebancija jer jedino ovako i mogu dobiti neki odgovor a da se još više ne sramotim i da mi ne bude neugodno, ovdje me bar nitko ne zna, a to da me sprdate, već sam se navikao
Tuzni_djecak je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:25   #5 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

I ja mislim da bi trebao potražit stručnu pomoć i nekoga s kim možeš razgovarat...
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:29   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Meni to baš i nije za sprdanje, ali ljudi najčešće vide stvari samo iz svoje perspektive i imaju zanemariv nivo empatije. Ipak, mislim da na ovom, a ni ijednom drugom forumu nećeš pronaći adekvatan savjet. Najbolje bi ti bilo skupiti hrabrost i otići kod stručne osobe.
Baš zato što te nitko ne poznaje, ne može ti ni reći u čemu griješiš.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:53   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-04-07
Poruka: 29
Noob Saibot se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Tuzni_djecak Pogledaj Poruke
nije zajebancija jer jedino ovako i mogu dobiti neki odgovor a da se još više ne sramotim i da mi ne bude neugodno, ovdje me bar nitko ne zna, a to da me sprdate, već sam se navikao

mene su sprdali u osnovnoj, ali u srednjoj se to prominilo... posta san jebač heh. ne zajebajen te jer znan kako ti je otprilike. ne želin reć da te žalin, ali ljudi su govna i navikni se na to ima si 24 godine. znam da je teško ali trebaš se trgnit i učinit nešto sam a ne tražit od ljudi pomoć jer ako je dosad nisi dobia kako si zamišlja ni nečeš. život je zajeban prika... ali moš si ga olakšat... bavi se nečin, treniraj nešto makar šah nije bitno... ali najvažije da imaš svoj karakter i nemoj se pokušavat prilagodit drugima pusti da se drugi prilagode tebi tek češ tako prepoznat prave prijatelje... nadan se da san ti pomoga.
Me-Gal-Gal Zu-Ga-Hul
Noob Saibot je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 22:10   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,066
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Ne shvačam zašto pustit nekoga da te zajeb** na taj način...i mislin da ne tribaš tražit razlog zašto su ljudi takvi?Ljudi opčenito traže nekakvu žrtvu(pogotovo u školi ),nekoga tko se ne uklapa u društvo.Tribaš imat karakter da se odupreš svemu tome.I slažem se Noob Saibotom...ne trebaš se ti prilagođavat drugima nek se drugi prilagode tebi.
Bahamut je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 22:34   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Kill em' all,watch em'fall!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 22:39   #10 (permalink)
Mkk
Starter

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 28
Poruka: 2
Mkk se izdvaja iz mase

Savjetujem ti da potražiš prijatelja, pez obzira na godine moze biti i mlađi od tebe.
Mkk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103