| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: sky22 stručna pomoć! ovo je ok, možeš saznat šta ljudi misle; ali imaš siteova gdje mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
| |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... šta da ne... i mene su ija sam sve.. hehee ne tolko buling fizički kolko mentalno... i to je ništa drugo nego više-manje zajebancija! treba se znat postavit, a ako ti se nesviđa uloga u koju si zapao onda se borit protiv toga! a bitno je i poštovanje i prihvačanje naravno... al to je sociološki sasvim normalno i uvjek bude tako.... obrazovne ustanove mogu samo da naprave sve moguče da se nebi neki gadni ekstremi događali!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Mene je jedan lik stalno maltretira, dok mi nije puka film i potukli se na satu tehničkog....dobija 1 iz zalaganja al, vridilo je....nije me dira posli toga...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #94 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... nekolko ih je non stop neki kurac oko mene plesalo i gnjavilo me dok nisam jednog dana dobil popizditis i jednome strgal ruku a drugoga uhvatil i strmopizdil ga o pod kolko je dug i sirok, pritom striktno pazeci da mu glava prva dode u kontakt sa majkom zemljom....sjecam se da je taj dan oko mene bilo vise cura neg inace.... ....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #96 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... da...otkril sam formulu vec odavno sam kaj je mali problem u vezi toga.....nisam nasilan po prirodi....moja samokontrola je na takvoj razini da me samo specificni pojedinci znaju u specificnim trenucima raspigat do ibera a onda postajem jako neugodan....al posto se to rijetko kad dogada niko ni ne zna za moju drugu stranu.... ![]()
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... ja sam dijete zlostavljanja. sve sam zlostavljao u osnovnoj školi. i dečke i curice. mada se curice nisu bunile
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
![]() |
| Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:32.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

....