Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Tuzni_djecak od 5 do 8 razreda sam trpio zlostavljanje u školi, djeca su me tukla omalovažavala, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-02-08, 08:49   #101 (permalink)
tvrdoglava curica foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,053
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali...

Citat:
Pravi autor: Tuzni_djecak Pogledaj Poruke
od 5 do 8 razreda sam trpio zlostavljanje u školi, djeca su me tukla omalovažavala, uvijek sam bio predmet sprdnje, zato sto sam nosio naocale i bio malo drugačiji nego moji drugi vrsnjaci, a onda sam mislio da ce se to sa srednjom skolom sve promijeniti, nova sredina, novi ljudi, ali zapravo postalo je još gore, još su me više tukli, omalovažali, zezali me zadirkivali, još i dana danas patim zbog toga, i osjećaju se užasne posljedice, roditeljima nisam nikada ništa govorio, sve sam držao u sebi, možda mislim da sam trebao, zašto su ljudi zlobni, zašto su takvi? ja im nikada nisam ništa napravio, često sam bježao iz škole i plakao, a sada kad sam stariji vidim da je i sada tako, dali je kriv moj odnos prema ljudima ili ... dal se trebam drukčije postaviti, ili trebam potražiti stručnu pomoć. hvala svima
jbt,jadan ti ak je tak bilo.... sigurno si se osječao neprihvačeno i ugroženo.
ali ako je tako bilo i u osnovnoj i u srednjoj,onda je malo problem i u tebi.to što si naveo da nosiš cvike-to ti nema nikakve veze,ima puno ljudi koji nose cvike pa su legende,i prihvačeni u okolini.
nije sve u izgledu,uopće nije važno kako ti izgledaš ako si ti dobra osoba,i osoba za zajebanciju.
možda si se ti jednostavno zatvorio u sebe,i nisi dopustio da ti ljudi prilaze,pa su te ljudi radi toga odbacili.
možda si ti mislio da te neće radi tvojih cviki prihvatiti,al ne treba tako mislit,kako god da izgledaš,i šta god da nosiš hodaj uzdignute glave,i malo se zbliži s ljudima.
nikada se ne treba sramiti sebe!!
stručnu pomoć ne trebaš tražit-to je moje mišljenje-samo se drugačije postavi...
pokušaj se uklopit....nisi rekao roditeljima? ja mislim da si to rekao roditeljima-da bi oni to rekli profama u školi,profe bi opomenile te učenike-i ti bi ispo druker i pičkica što si to reko starcima,i još više bi te sprdali...
ti ljudi koji su te zadirkivali,očito su bezobrazni,i nikada nisu sebe stavili u tvoju kožu,jel da jesu ne bi ti to radili!
sigurno imaš ružno sječanje na školu-i ja bi imala na tvom mjestu...ali probaj nekak da se ne prisječaš toga-bit će ti lakše.ako si ti bio njihova lovina za išprdavanje,trebo si ti postat lovac a oni lovina....
bilo je i kod mene u školi ljuudi koji su svi sprdali,ima sad i na faxu nekih fanatika koji su predmet isprdavanja.... ali ti ljudi sami sebi su krivi-jel se tako postave.... tako si možda i ti kriv za to-ne bi te šprdali bez razloga-jednostavno se nisi uklopio.

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 14-02-08 u 08:52.
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 11:34   #102 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

U Srednjoj školi Valpovo jedna je učenica zbog zlostavljanja vršnjaka izvršila samoubojstvo. I nikome ništa iako se požalila nadležnima i plaćenima u školi za takve slučajeve i poslove. Dapače, licemjerno se sve to pripisalo nekakvim sotonistima - tipična obrana u takvim slučajevima.
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 12:41   #103 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 376
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

@Tuzni_djecak
ko ti je kriv šta si štreber, kad te neko zajebaje pravi se lud i zapriti mu daš mu dovest ekipu i naprokidat ga, kako se kaže nikad se neboj psa koji laje, ljudi koji ti to rade vjerovatno njima radu još gore stvari doma pa se iskaljuju na tebi, sljedeći put kad ti neko ide srat samo šaku u glavu i zadavi ga xD
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 09:58   #104 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,064
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

Mene su u osnovnjaku dosta psihički uništavali, a i tu i tam sam dobil šaku(u nižim razredima)
Da imaju dobar odgoj doma nebi to radili...Ali nažalost, sada je kasno, što je bilo-bilo jest.

od 5 do 8 razreda sam trpio zlostavljanje u školi, djeca su me tukla omalovažavala, uvijek sam bio predmet sprdnje, zato sto sam nosio naocale i bio malo drugačiji nego moji drugi vrsnjaci, a onda sam mislio da ce se to sa srednjom skolom sve promijeniti, nova sredina, novi ljudi, ali zapravo postalo je još gore, još su me više tukli, omalovažali, zezali me zadirkivali, još i dana danas patim zbog toga, i osjećaju se užasne posljedice, roditeljima nisam nikada ništa govorio, sve sam držao u sebi, možda mislim da sam trebao, zašto su ljudi zlobni, zašto su takvi? ja im nikada nisam ništa napravio, često sam bježao iz škole i plakao, a sada kad sam stariji vidim da je i sada tako, dali je kriv moj odnos prema ljudima ili ... dal se trebam drukčije postaviti, ili trebam potražiti stručnu pomoć. hvala svima

Najgore im što im nemreš na kraj stati.Iz škole ih nemogu izbacit jer je obavezna(a sada če is rednja)...
Možeš ih izbaciti, a onda još veče sranje, počet te radit sranja, počet če te "ekipica" čekat njegova pred školom itd.
Da si reko starcima, možda bi ti bilo lakeš, ali sumljam da bi pomoglo da te puste...
Žao mi je...

Zadnji Uredio Inšpektor : 25-03-08 u 10:01.
Inšpektor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 10:04   #105 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,308
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ne znam sta da kazem... to je zaista tuzno...

ja sam u osnovnoj nosila naocale, na metar i 56 sam imala 65 kila, imala sam guzicu ko ormar i nitko me nije zajebavo, ali vjerojatno jer sam ja uvjek se sprdakla na racun svog dupeta.

postavila bi se tako da prihvacam samu sebe i uzivam u sebi. ok to zvuci umisljeno ali to bi radila samo da se ne skuzi da u sebii se sramim

danas hvala bogu sam narasla do cak metar i 63
i izgubila kile. imam 50 kg i nemam veliko dupe vise. jeeej

iako i to sad sexy na drugima
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 23:20   #106 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 748
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Dobro, tvoji problemi nisu vezani za veličinu dupeta.

Ljudi, uglavnom vole maltertirati slabije a jačima se ulizivati u guzicu. Jednostavno, to proizilazi iz ljudske prirode koja je najviše vezana uz moć i hijerarhiju. Dakle - ne daj se zajebavati.

Zadnji Uredio Korozija : 06-04-08 u 23:24.
Korozija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 23:27   #107 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,404
pajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Sayrex Pogledaj Poruke
@Tuzni_djecak
ko ti je kriv šta si štreber, kad te neko zajebaje pravi se lud i zapriti mu daš mu dovest ekipu i naprokidat ga, kako se kaže nikad se neboj psa koji laje, ljudi koji ti to rade vjerovatno njima radu još gore stvari doma pa se iskaljuju na tebi, sljedeći put kad ti neko ide srat samo šaku u glavu i zadavi ga xD
ma bravo
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:17   #108 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,341
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

Citat:
i mene su u osnovnoj zajebavali jer sam uvijek bio miran,nisam se previše družio s drugima i kad god bi mi netko nešto napravio ja ne bi regirao nego bi se samo povukao i kada su vidili da neću nšta napraviti još su više zajebavali i uvijek bi sve riješavao riječim
nikad me nisu maltretirali jači nego slabiji, a bio sam među jačima u razredu
i tako su me zajebavali sve dok jednog dana nisam popizdio i istuko jednog koji bio dosadan kao neka muha

još sam na kraju ja ispao kriv jer sam ga istukao,a sjećam se da se jedan učenik požalio da ga maltretiraju i poslije su ga još više maltretirali kada ih je cinkao , pa ja iz tog razloga nisam htio ništa govorit

no da se vratim na temu ; nakon što je dobio batina više nikad me nitko nije pipnuo

nakon toga sam došao u srednju i više nisam bio tako miran i povučen već sam se drugačije postavio.više sam se družio s njima,bio sam pričljiviji i više me nisu zajebavali

zaključak:nije rješenje u tučnjavi kao što sam ja napravio već se samo treba pravilno postaviti na početku
ja mislim da sve ovisi o tome kakvom te osobom dožive

OT:iz OŠ sam jedino ostao dobar sa najboljim frendom koji me inače uvijek branio,ali bezuspješno

Zadnji Uredio Clank : 07-04-08 u 17:19.
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 20:20   #109 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 969
HPetrovic1989 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

ja nisam nikad doživio bullying u školi,ja mislim da danas više profesori dožive bullying nego mi......
kako da se riješiš osoba koje te maltretiraju,KLONI SE TIH BUDALA!
HPetrovic1989 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 20:22   #110 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-02-08
Godina: 26
Poruka: 183
KiD_007 je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: HPetrovic1989 Pogledaj Poruke
ja nisam nikad doživio bullying u školi,ja mislim da danas više profesori dožive bullying nego mi......
kako da se riješiš osoba koje te maltretiraju,KLONI SE TIH BUDALA!
pametno...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108