| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: KiD_007 pametno... nego šta............. |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 247
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... mene su verbalno zlostavljali malo (makar sam ja to dozivio kao dosadjivanje vise no zlostavljanje, nije me diralo) neko vrijeme sam sutio i trpio, onda me jedan "kolega" nazvao pederom i nije bas dobro zavrsio ![]()
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Bullyng je i to što su učenici napravili ministru neki dan pa je odmah morao izbaciti ispriku i ukinuti državnu maturu. Tako se to radi u demokraciji. Nije čovjek kriv - on je ipak samo forenzičar. |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 22-05-08 Lokacija: negdje na Marsu Godina: 13
Poruka: 178
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
pa ima pravo napravit temu na bullyng jer ipak pise pod psihologijom... mene nisu zlostavljali ali ne znam zasto ima takve djece koja to vole... | |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Italija Godina: 18
Poruka: 55
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Bullizam u skoli ne proizlazi ni iz cega doli frustracija pojedinih individua i njihovog manjka kulturalne edukacije. Zapravo, motivi i razlozi variraju od osobe do osobe, no generalno se svode na navedeno. Mene su u osnovnoj skoli maltretirali, bilo fizicki, bilo verbalno, zbog mojih srpskih korijena s oceve strane koji se ocituju u mom prezimenu, iako sam rodjena u Zagrebu. No, ako nista drugo, sto te ne ubije, to te ojaca. Oni kad odrastu nece se znati suociti sa zivotnim problemima ako ne sakama, a svi dobro znamo gdje takvi zavrsavaju; dok ces ti biti (jesi) iskusniji, sposobniji i u stanju suociti se sa, nadajmo se da ne, eventualnim verbalnim maltretiranjem na poslu, primjerice. Na nasilje se ne odgovara nasiljem, jer time se spustas na njihovu, primitivnu, razinu. Ukoliko smatras da se ne mozes relacionirati s drustvom, potrazi strucnu pomoc. Iako ne vjerujem da ti treba, dovoljno je razgovarati s nekim, bilo bratom, roditeljem, prijatejem.
__________________ "Pice uklanja banalnost, a kad bi se dovoljno cesto mogao skloniti od banalnosti, mozda bi izbjegao da i sam postanes banalan." (Bukowski) |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 28
Poruka: 1,384
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Ja sam "živio" u vrijeme kad su podjele bile uglavnom na rokere i one koji sušaju "public enemy" Onda je znalo biti i šora (u ovosnosti što slušaš)... Bulling nismo shvaćali kao bulling nego se sve riješavalo šakama... Danas, stvar je ista a različita, "sluša se nešto drugo" i uvjek će se "slušati"... Šora je najnormalnija stvar u ljudskom životu, (čitaj muškom), i nema tih D"doktora" koji to mogu spriječiti... Treba se postaviti i točka!!! Ukoliko te netko prca zbog ičega, zvekni ga, više će te poštovati Zadnji Uredio visio : 10-06-08 u 08:42. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:31.