| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Jesi li ikada nekome u školi rekao za svoje sadašnje stanje? Tipa pedagogu, psihologu ili možda nekom nastavniku/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-11-06
Poruka: 24
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Jesi li ikada nekome u školi rekao za svoje sadašnje stanje? Tipa pedagogu, psihologu ili možda nekom nastavniku/nastavnici od povjerenja kojoj bi mogao iznijeti svoj problem/probleme? |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-08-08 Lokacija: na putu...
Poruka: 191
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... a jaki su oni svjeti, idi u terentanu! postani maratonac! kuhaj! hahaaha a ako se već misliš OSVEĆIVATi pa glupo mi je tući se ili oko za oko... nabaviš par automatskih pušaka i razneseš pola škole, pa tko se spasi spasi... i dobro bi bilo prije toga ostaviti poruku na you tubu! ma od osvete nema ništa!! nedavno sam imao sličan problem, zapravo jedan poznanik. Moj savjet svima, nemojte srati, otezati! pokušavati sami to rješiti! recite to nekome strarijem i od vas i od tih nasilnika. oni to rade zato što misle da su moćniji do vas, e nađite nekoga moćnijeg od njih i problem riješen! to su obično kukavice, čmolje, napadaju one za koje su sigurni da su slabiji od njih. znači nisu opasni i nema se tu čega bojati. ako ste vi tako psihički moćni pa to možete izdržati, svaka čast, ali budući da nitko ne može, rješavajte to što prije!! zna se otegnuti... .... ........
__________________ God begs me, the more I see the light, who wants to see? God told me, I've already got the light, oh I say... |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:37.