Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Tuzni_djecak od 5 do 8 razreda sam trpio zlostavljanje u školi, djeca su me tukla omalovažavala, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-07, 22:41   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,691
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan
Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali...

Citat:
Pravi autor: Tuzni_djecak Pogledaj Poruke
od 5 do 8 razreda sam trpio zlostavljanje u školi, djeca su me tukla omalovažavala, uvijek sam bio predmet sprdnje, zato sto sam nosio naocale i bio malo drugačiji nego moji drugi vrsnjaci, a onda sam mislio da ce se to sa srednjom skolom sve promijeniti, nova sredina, novi ljudi, ali zapravo postalo je još gore, još su me više tukli, omalovažali, zezali me zadirkivali, još i dana danas patim zbog toga, i osjećaju se užasne posljedice, roditeljima nisam nikada ništa govorio, sve sam držao u sebi, možda mislim da sam trebao, zašto su ljudi zlobni, zašto su takvi? ja im nikada nisam ništa napravio, često sam bježao iz škole i plakao, a sada kad sam stariji vidim da je i sada tako, dali je kriv moj odnos prema ljudima ili ... dal se trebam drukčije postaviti, ili trebam potražiti stručnu pomoć. hvala svima
Potraži stručnu pomoč!Kaj bumo ti mi pomogli nismo mi psihopati,ovaj psiholozi!
I molim te nemoj bit tak sav jadan nasmij se ponekad započni neku vedru temu u društvu.Neznam kakav si inače al tu se ponašaš ko pokisli krastavac!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 22:52   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 27
Iron_Fist se izdvaja iz mase

Ma najvazinije ti je da znas tko si. To ti je noob saibot rekao otprilike tocno neka se drugi prilagođavaju tebi.
Iron_Fist je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 23:38   #13 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: himalajka Pogledaj Poruke
Samopouzdanje...samo samopouzdanje
Bok Himalajka!!! Nije te bilo odavno
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 11:10   #14 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Stručna pomoć je najobičnija banalaraja, to zajebi !
Doć ćeš tamo, uvjerit će te da si "baja", a na kraju ćeš samo ispast blesav negdje vani pred nekom djevojkom bajnom.

Uglavnom, moraš da nađeš neku ekipu, eto, ideš na faks, pa počni od njih, po mogućnosti neka malo divlja ekipa, da ne idu s curama van, već da bare vani i da piju puno. Snimaj kaj i što rade i lagano počni da upijaš, pa polako nakon 2-3 izlaska pokušaj to primjenit. Kad te neka treba odjebe, a ne brini, hoće ziher, kažeš u sebi "well, ok! fuck you" i odeš dalje, tražiš neku drugu, nać ćeš neku, pa makar i rospiju.

Uglavnom moraš da imaš stav :"Ja sam Car, vi ste kokoši!"

bez uvrede curama,........ al mora tak zabrijat, bacit kontru!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 12:53   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 446
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Noob Saibot Pogledaj Poruke
mene su sprdali u osnovnoj, ali u srednjoj se to prominilo... posta san jebač heh. ne zajebajen te jer znan kako ti je otprilike. ne želin reć da te žalin, ali ljudi su govna i navikni se na to ima si 24 godine. znam da je teško ali trebaš se trgnit i učinit nešto sam a ne tražit od ljudi pomoć jer ako je dosad nisi dobia kako si zamišlja ni nečeš. život je zajeban prika... ali moš si ga olakšat... bavi se nečin, treniraj nešto makar šah nije bitno... ali najvažije da imaš svoj karakter i nemoj se pokušavat prilagodit drugima pusti da se drugi prilagode tebi tek češ tako prepoznat prave prijatelje... nadan se da san ti pomoga.
Umišljeno đubre
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 16:47   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,123
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan
Normalno je kad si u osnovnoj i kad te zezaju, takvi su klinci, znam kako je bilo u mojoj osnovnoj i tako je svuda.Deca nemaju granicu i ne znaju kad je dosta i misle da je sve to sala kad zezaju nekoga. Idem na uciteljski fakultet pa znam malo bolje o tim stvarima, ajde da kazem malo strucnije. Ali ako su i dan danas ostale posledice na tebe svo to za`ebavanje moras potraziti strucnu pomoc, psihijatra na primer! Sve je to u glavi i moras prevazici. Kao sto je neko gore u postu rekao SAMO SAMOPOUZDANJE!!! Glavu gore, i vezbaj i radi na svom samopostovanju i samopouzdanju, jer ako ne cenis sebe i ako ne volis sebe niko to nece moci umesto tebe. Sebe voli pa ce te i drugi voleti. Nemoj da zatvars oci pred tim problemom, jer ces kasnije gore prolaziti u zivotu, to ce se odraziti i na posao, kasnije na porodicu....a sve je to veliki problem tako da nauci sebe da postujes, negujes, cenis. Veruj mi , pomaze!!! Srecno!

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
Stručna pomoć je najobičnija banalaraja, to zajebi !
Doć ćeš tamo, uvjerit će te da si "baja", a na kraju ćeš samo ispast blesav negdje vani pred nekom djevojkom bajnom.

Uglavnom, moraš da nađeš neku ekipu, eto, ideš na faks, pa počni od njih, po mogućnosti neka malo divlja ekipa, da ne idu s curama van, već da bare vani i da piju puno. Snimaj kaj i što rade i lagano počni da upijaš, pa polako nakon 2-3 izlaska pokušaj to primjenit. Kad te neka treba odjebe, a ne brini, hoće ziher, kažeš u sebi "well, ok! fuck you" i odeš dalje, tražiš neku drugu, nać ćeš neku, pa makar i rospiju.

Uglavnom moraš da imaš stav :"Ja sam Car, vi ste kokoši!"

bez uvrede curama,........ al mora tak zabrijat, bacit kontru!
Nije tacno da je strucna pomoc kako si ono rekao banalaraja! U pitanju su dugi razgovori sa psihijatrom,jer to nije ipak povrsni problem vec problem u glavi koji stoji tu.On moze uz pomoc drugara sa faxa da se malo dovede u red ali kad dodje kuci opet ce tako da razmislja. Ne znam, to je moje misljenje.Ne postoje dzabe psihijatri,i nije sramota ici jedno vreme kod njega. Opet kazem to je licno moje misljenje i moj stav prema tome!

Zadnji Uredio daidza : 28-04-07 u 16:53.
Lulu Bg je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 19:00   #17 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,773
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Tuzni_djecak Pogledaj Poruke
a sada kad sam stariji vidim da je i sada tako, dali je kriv moj odnos prema ljudima ili ... dal se trebam drukčije postaviti, ili trebam potražiti stručnu pomoć. hvala svima
Stručna pomoć ti ne treba...trebat ti hrabrosti,odvažnosti i neko tvrdo pomagalo (palica,pendrek...) !
Traži te kretene jednog po jednog i polomi im ruke i noge...vjeruj mi da to pali !
Kad su u grupi (u školi,u kvartu ) onda su hrabri a kad jednog po jednog dočekaš ispred ulaza gdje stanuje onda više nisu frajeri nego plačljivi dječačići...da samo vidiš kako onda plaču,mole da ih ne tučeš,neće više nikad to ponovit,itd. !
Poslije toga će ti htjeti biti najbolji prijatelji,vjeruj mi !

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 02:41   #18 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,717
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

pa ja sam imala problema s tim u osnovnoj školi! djeca znaju biti jako okrutna!
uglavnom od početka je bilo sve u ljubomori. prvo zato što sam bila dosta više materijalno dobrostojeća od većine (to sam imala problema s dečkimam iz razreda,jer su mi većina njih bili susjedi, auzna se kakvi su susjedi), a kasnije zje sve krenulo od jednog rođendana gdje su moje "prijateljice" skužile da se ja više sviđam većini dečki nego one! osjećala sam se full loše u to doba,izopćeno i neshvaćeno! ali onda sam jedan dan pokazala i ja zube!
ali priznajem to je jako utjecalo na moju osobnost! prije sam bila puno nježnija i više sam vjerovala ljudima!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 02:53   #19 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,343
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Mene su kao malu u vrtiću znale neke curice tuć, a i u osnovnoj u nižim razredima jer sam bila dosta sitna... a kasnije u višim razredima osnovne su me dečki kojima su hormoni divljali napadali a ja sam se rano razvila i naravno da mi se to njihovo napadanje nije sviđalo jer sam bila dijete. Isto su druge curice bile ljubomorne na mene, i nisam se uglavnom uklapala. A kasnije u srednjoj sam postala agresivnija i nitko me nije smio ni pipnut.
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 03:06   #20 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,717
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
A kasnije u srednjoj sam postala agresivnija i nitko me nije smio ni pipnut.

isto tako je bilo i samnom!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114