Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Pa evo ovako... Situacija se zajebala, to sam znaš, tako da se sada trebaju podnijeti neke žrtve da bi se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-07, 13:11   #21 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali...

Pa evo ovako...

Situacija se zajebala, to sam znaš, tako da se sada trebaju podnijeti neke žrtve da bi se vratilo u normalu...

Znaš ono "bolje da te mrze, nego da te žale", pa treba sada učiniti da te mrze.
Pretpostavljam iz teksta da si mršavija osoba... Počni gucat proteine i idi u teretanu, za 3 mjeseca češ dobit 10 kila mišićne mase

evo ti link za kako radit

http://www.croportal.net/forum/zdrav...eretani-19204/

uzimaj veliku težinu i radi do 3, uvrh glave 4 ponavljanja, 3 serije od svake vježbe

npr. 1. dan bicepsi i grudi, 2. dan tricepsi, leđa i ramena i 3. dan noge i trbušnjake, pa deri 3 mjeseca bez prestanka.

Na googlu nađi koje proteine konzumirati i kako (da ti nije palo na pamet uzimati steroide, kreatine ili koje druge anabolike), i nađi si adekvatnu prehranu.

Kad se to obavi, lociraj one pičke i prebij ih, i to ne nasamo nego negdje u javnosti. Za vrijeme bildanja, mogao bi se upisat u kickboxing da ti stručnjak objasni kako nekom prosut pičku po asfaltu.

Poslije toga bolje češ se osijećati i život će bit bolji.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 14:02   #22 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Pa evo ovako...

Situacija se zajebala, to sam znaš, tako da se sada trebaju podnijeti neke žrtve da bi se vratilo u normalu...

Znaš ono "bolje da te mrze, nego da te žale", pa treba sada učiniti da te mrze.
Pretpostavljam iz teksta da si mršavija osoba... Počni gucat proteine i idi u teretanu, za 3 mjeseca češ dobit 10 kila mišićne mase

evo ti link za kako radit

http://www.croportal.net/forum/zdrav...eretani-19204/

uzimaj veliku težinu i radi do 3, uvrh glave 4 ponavljanja, 3 serije od svake vježbe

npr. 1. dan bicepsi i grudi, 2. dan tricepsi, leđa i ramena i 3. dan noge i trbušnjake, pa deri 3 mjeseca bez prestanka.

Na googlu nađi koje proteine konzumirati i kako (da ti nije palo na pamet uzimati steroide, kreatine ili koje druge anabolike), i nađi si adekvatnu prehranu.

Kad se to obavi, lociraj one pičke i prebij ih, i to ne nasamo nego negdje u javnosti. Za vrijeme bildanja, mogao bi se upisat u kickboxing da ti stručnjak objasni kako nekom prosut pičku po asfaltu.

Poslije toga bolje češ se osijećati i život će bit bolji.
lijepo od tebe šta mu želiš pomoći,ali mislim da to nema smisla! vjerujem da sa tučom neće ništa postići nego si samo navući dodatne probleme na leđa!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 15:18   #23 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ma vraga, osvetit će se tim pičkama i dobit će samozadovoljstva i samopouzdanja.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 01:36   #24 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

i onda će se oni osvetiti njemu i tako sve ukrug! ponavljam,nema smisla!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 03:11   #25 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 3,579
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

Citat:
Pravi autor: mab Pogledaj Poruke
netko je tu napisao da se društvo mora prilagodit tebi , zato je dobivao po pič... kad se nije prilagodio društvu
evo ovo je snimljeno prije 4 godine kad sam išao u 2 razred srednje, ovo mi malo fajtamo našeg "frenda" koji se nije prilagodio društvu nego sam sebi

Free file hosting by Savefile.com (veličina 1MB)

uglavnom sve je to samo zajebancija ništa ozbiljno, ali znalo je biti i ozbiljnoga kad je par njih završilo kod pedagogice zbog fajta na njemu
mab je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 08:44   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

Imam sviježa iskustva s tim moj sin je bio u sličnoj situaciji ali s mojom pomoći uspio se othrvati i jedva su ga ostavili na miru nakon što ga je jedan u 5 razr. dečko bacio i došao je doma sa strganom desnom rukom bilo je šokantno,nakon toga je dosta loše ocjene dobivao i smatrali su ga manje vrijednim uočivši situaciju mojim ohrabrivanjem on je počeo popravljti ocijene i postajati bolji od njih i sad je ok.Sva djeca trebaju potporu roditelja i na jednoj i drugoj strani sad samo ovisi kolko je ko svijestan toga i ima mogučnosti baviti se svojom djecom jer današnji roditelji imaju se vremena samo baviti egzistencijom za preživljavanje svoje obitelji .
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 15:18   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,120
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

E jesu vam savjeti jači...
odi u teretanu, vježbaj, pa ih sve nađi i polomi...
Pa di će sad on nać ekipu kaj ga je zajebavala u osnovnjaku
i srednjoj i polomit ih... ono ko je tu lud?

Evo ti mog savjeta: nađi nekaj kaj voliš i to radi..onda dalje,
ak živiš s starcima makni se od njih, odi radit bilo koji usrani poso,
al makni se, počni živit sam.
Putuj, ak nemaš para za putovanja, odi u volonterske kampove.
Ak ti niš ne pomogne mijenjaj grad ili državu..
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 16:39   #28 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 12,471
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

gospon 2Pac je rekao,

Citat:
I ain't a killer but don't push me
Revenge is like the sweetest joy next to gettin pussy
hehe

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 17:31   #29 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Stari dobri 2Pac...

Citat:
Pravi autor: selo Pogledaj Poruke
E jesu vam savjeti jači...
odi u teretanu, vježbaj, pa ih sve nađi i polomi...
Pa di će sad on nać ekipu kaj ga je zajebavala u osnovnjaku
i srednjoj i polomit ih... ono ko je tu lud?

Evo ti mog savjeta: nađi nekaj kaj voliš i to radi..onda dalje,
ak živiš s starcima makni se od njih, odi radit bilo koji usrani poso,
al makni se, počni živit sam.
Putuj, ak nemaš para za putovanja, odi u volonterske kampove.
Ak ti niš ne pomogne mijenjaj grad ili državu..
Ja ne kužim tvoju logiku al dobro...meni ne bi palo napamet dopustit da netko radi budalu iz mene cijeli život...
Netko čovjeka maltretira a ti mu savjetuješ da odseli iz države
Kaj bi sad trebal zbog par budala mijenjat državu ili se izborit za svoje mjesto pod suncem

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 30-04-07 u 17:35.
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 19:52   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

I ja mislim da je besmisleno menjati grad ili cak drzavu.
To je bezanje od stvarnosti. On treba prvenstveno da shvati i da nauci ceniti sebe,da se ne obazire na takve ljude kao sto je sretao u zivotu...Treba poceti resavati nesto povodom toga a ne reci kako ga niko ne voli i kako ga niko nije voleo i pomiriti se sa tim.NE!!! Pomeraj te granice i trgni se malo!!!
Lulu Bg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111