| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Pa evo ovako... Situacija se zajebala, to sam znaš, tako da se sada trebaju podnijeti neke žrtve da bi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Pa evo ovako... Situacija se zajebala, to sam znaš, tako da se sada trebaju podnijeti neke žrtve da bi se vratilo u normalu... Znaš ono "bolje da te mrze, nego da te žale", pa treba sada učiniti da te mrze. Pretpostavljam iz teksta da si mršavija osoba... Počni gucat proteine i idi u teretanu, za 3 mjeseca češ dobit 10 kila mišićne mase evo ti link za kako radit http://www.croportal.net/forum/zdrav...eretani-19204/ uzimaj veliku težinu i radi do 3, uvrh glave 4 ponavljanja, 3 serije od svake vježbe npr. 1. dan bicepsi i grudi, 2. dan tricepsi, leđa i ramena i 3. dan noge i trbušnjake, pa deri 3 mjeseca bez prestanka. Na googlu nađi koje proteine konzumirati i kako (da ti nije palo na pamet uzimati steroide, kreatine ili koje druge anabolike), i nađi si adekvatnu prehranu. Kad se to obavi, lociraj one pičke i prebij ih, i to ne nasamo nego negdje u javnosti. Za vrijeme bildanja, mogao bi se upisat u kickboxing da ti stručnjak objasni kako nekom prosut pičku po asfaltu. Poslije toga bolje češ se osijećati i život će bit bolji. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
Free file hosting by Savefile.com (veličina 1MB) uglavnom sve je to samo zajebancija ništa ozbiljno, ali znalo je biti i ozbiljnoga kad je par njih završilo kod pedagogice zbog fajta na njemu![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Imam sviježa iskustva s tim moj sin je bio u sličnoj situaciji ali s mojom pomoći uspio se othrvati i jedva su ga ostavili na miru nakon što ga je jedan u 5 razr. dečko bacio i došao je doma sa strganom desnom rukom bilo je šokantno,nakon toga je dosta loše ocjene dobivao i smatrali su ga manje vrijednim uočivši situaciju mojim ohrabrivanjem on je počeo popravljti ocijene i postajati bolji od njih i sad je ok.Sva djeca trebaju potporu roditelja i na jednoj i drugoj strani sad samo ovisi kolko je ko svijestan toga i ima mogučnosti baviti se svojom djecom jer današnji roditelji imaju se vremena samo baviti egzistencijom za preživljavanje svoje obitelji . |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... E jesu vam savjeti jači... odi u teretanu, vježbaj, pa ih sve nađi i polomi... Pa di će sad on nać ekipu kaj ga je zajebavala u osnovnjaku i srednjoj i polomit ih... ono ko je tu lud? Evo ti mog savjeta: nađi nekaj kaj voliš i to radi..onda dalje, ak živiš s starcima makni se od njih, odi radit bilo koji usrani poso, al makni se, počni živit sam. Putuj, ak nemaš para za putovanja, odi u volonterske kampove. Ak ti niš ne pomogne mijenjaj grad ili državu..
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... gospon 2Pac je rekao, Citat:
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Purger | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Stari dobri 2Pac... ![]() Citat:
Netko čovjeka maltretira a ti mu savjetuješ da odseli iz države ![]() ![]() Kaj bi sad trebal zbog par budala mijenjat državu ili se izborit za svoje mjesto pod suncem ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 30-04-07 u 17:35. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... I ja mislim da je besmisleno menjati grad ili cak drzavu. To je bezanje od stvarnosti. On treba prvenstveno da shvati i da nauci ceniti sebe,da se ne obazire na takve ljude kao sto je sretao u zivotu...Treba poceti resavati nesto povodom toga a ne reci kako ga niko ne voli i kako ga niko nije voleo i pomiriti se sa tim.NE!!! Pomeraj te granice i trgni se malo!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:33.

, zato je dobivao po pič... kad se nije prilagodio društvu
ništa ozbiljno, ali znalo je biti i ozbiljnoga kad je par njih završilo kod pedagogice zbog fajta na njemu
pametni znaju