| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: selo E jesu vam savjeti jači... odi u teretanu, vježbaj, pa ih sve nađi i polomi... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
E, bili su me jednom u 6 razredu osnovne gurkali u hodniku, skakali mi za vrat i zafrkavali, pa sam izasao van škole, odlomio granu sa stabla i dobro ih našibao kako su samo poskakivali kad sam ih "fijukao" po nogama ![]() Da šta ih neće ić tražit? Pa bogati zaje*ali su ga dobro u "cvijetu mladosti", kako bi Maslow rekao. | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Ja sam često nekog zlostavljao,al ne nekog kao ti nego nekog tko bi mi pao na pamet,jaaako rijetko nekog koga su svi(al jesam i neću lagat ),al to je bilo tako,mene su isto zajebavali,ja sam njih,s vremena na vrijeme bi se pomlatija s nekim(većina od njih su mi danas dobroi poznanici s kojima najčešće idem popit nešto ),a što se tebe tiče napravi nešto da se ti osjećaš bolje,vježbaj ako će ti to pomoć ili nađi ekipu koja je slična tebi,odličan sam sigurno s desetak ljudi kiborga(pričaju u algoritmima,računaju koliko šire gume na mom autu poboljšavaju ležanje u odnosu s obzirom da dinamičko trenje ne ovisi o širini površine etc. ) i oni imaju tu svoju ekipu čije šprehe ja uglavnom ne razumim(a student sam treće godine elektrotehnike ) i to je OK,sve igra samo nemoj ostat sam....i nemoj previše visit po forumima i ostalim sranjima......
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Aha, znali su me dečki jako zadirkivati a ponekad i maltretirati, pa i fizički. A što je najbolje, danas kad ih sretnem, uvijek su baš ti dečki najfiniji prema meni i puni poštovanja. Ali ja im nikad nisam to sasvim oprostila. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,549
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
Nekada običan pogled napravi veći efekt, nego cipelarka pred 50 ljudi. Bitno je na kraju da si ti taj koji uzdignute glave ide gradom i ne srami se ničega što je napravio! | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... mene su zajebavala 2 decka u skoli,ali od kad su culi s kime se druzim sada sute drustvo je najbitnije-s kim si takav si. i to je to
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,277
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Teško da su me zlostavljali, već sam u 8. razredu imo 1,80 i 90 kg...
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,277
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Ahahaha, ![]() A gle kak se zove momak koji je otvorio ovu temu, tužni dječak, sorry al nemrem više ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Mislim da ti ovo i nije baš pravo mijesto za takve teme, istina da ima ode razumnih ljudi, ali previše je idiota koji će te i još zezat, pitaj nekog stručnjaka, ili ponesi sačmu u školu, tako ćeš rješiti probleme!
__________________ The Star is back!!? |
| | |
![]() |
| Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.

kako su samo poskakivali kad sam ih "fijukao" po nogama 

drustvo je najbitnije-s kim si takav si. i to je to
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!