Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: berlavi12 Mislim da ti ovo i nije baš pravo mijesto za takve teme, istina da ima ode ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-06-07, 18:20   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,692
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan
Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali...

Citat:
Pravi autor: berlavi12 Pogledaj Poruke
Mislim da ti ovo i nije baš pravo mijesto za takve teme, istina da ima ode razumnih ljudi, ali previše je idiota koji će te i još zezat, pitaj nekog stručnjaka, ili ponesi sačmu u školu, tako ćeš rješiti probleme!
A kaj je najbolje,svi daju neke pametne savjete,a tužni dječak bio možda dva puta na forumu,otvorio 2 teme o svojim problemima i otišo!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 13:19   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-05-06
Poruka: 301
0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase

da mene su mnogo zlostavljali, još i danas se upitam zašto, što sam ja skrivo tim nasilnicima, zašto ja, zašto Bože, joj meni joj
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 13:30   #43 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

pa da, onda ja njih, muhahahaa. joj njima joj.
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 17:51   #44 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-06-07
Godina: 15
Poruka: 3
imavric se izdvaja iz mase

neznam sta da ti kazem ja ipak nisam toliko neprijatna kao kolege sa sajta.ja mislim da je to zbog tvoje krivnje nisi trebao prepustiti im da te tuku i omalavazavaju.zaboravi to.ja ipak imam nameru da studiram psihologiju i dajem ti strucan savet"zaboravi to i gledaj bolju stranu zivota"
imavric je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 19:37   #45 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,781
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Znači ti bi nekom s takvim problemom stručno svjetovao da okrene i drugi obraz

Iiliti...samo daj,nek te tuku i omalovažavaju....

Mislim da to i nije najbolji savjet koji možeš dat....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 19:49   #46 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,119
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

A sta mislis sta moze učiniti u tom trenutku? Nije bas lako se tome oduprijet...pogotovo što skolstvo nikako to ne sankcoinira. Naime, odes pedagogu i potuzis se. Onaj koji te zlostavlja ce vrlo vjerojatno dobiti bukvicu i samo to. A onda tek počinje sranje.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 20:03   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 528
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
A sta mislis sta moze učiniti u tom trenutku? Nije bas lako se tome oduprijet...pogotovo što skolstvo nikako to ne sankcoinira. Naime, odes pedagogu i potuzis se. Onaj koji te zlostavlja ce vrlo vjerojatno dobiti bukvicu i samo to. A onda tek počinje sranje.
slažem se s tobom!! zato kaj oni samo prebacuju lopticu s jednog na drugog!! pedagozi će pozvati roditelje koji će kakti nešto napraviti ali će oni vjerojatno zaključiti da je s njihovim djetetom sve super, ok možda mu nabaciti koju nemoj to više raditi!! citiram: 'a onda tek počinje sranje!!'
venus01 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 20:17   #48 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,781
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ne znam koliko si pratio ovu temu...svoje mišljenje sam već iznio...al ću ti ponovit !
Oko za oko,zub za zub...to je kraća verzija mojeg mišljenja....

Pa kaj bi ti dopustio da ti tako nešto rade

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 20:20   #49 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,119
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Nazalost nisam dovoljno pratio. Sory
Al sto se tiče dopustanja. OK je kad si konstitucijom iste gradje i kad je jedan na jedan. Al' kad se hrpa konjova namjeri na tebe vraćanje istom mjerom ne pomaže jer ne mozes vratiti istom mjerom i samo mozes još više fizički nastradati...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 22:32   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-06-07
Godina: 23
Poruka: 11
Hugo Boss se izdvaja iz mase

Bio sam žrtva i u srednjoj i u osnovnoj, ali samo u Hrvatskoj, u Njemačkoj gdje sam prva 3 razreda osnovne završio je bilo super. Ne znam, nekak kad pogledam na sve to što je bilo, znam da me u neku ruku ojačalo ali opet je ostavilo i traga...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114