| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: berlavi12 Mislim da ti ovo i nije baš pravo mijesto za takve teme, istina da ima ode ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... da mene su mnogo zlostavljali, još i danas se upitam zašto, što sam ja skrivo tim nasilnicima, zašto ja, zašto Bože, joj meni joj ![]()
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-06-07 Godina: 15
Poruka: 3
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... neznam sta da ti kazem ja ipak nisam toliko neprijatna kao kolege sa sajta.ja mislim da je to zbog tvoje krivnje nisi trebao prepustiti im da te tuku i omalavazavaju.zaboravi to.ja ipak imam nameru da studiram psihologiju i dajem ti strucan savet"zaboravi to i gledaj bolju stranu zivota" ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Purger | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Znači ti bi nekom s takvim problemom stručno svjetovao da okrene i drugi obraz ![]() Iiliti...samo daj,nek te tuku i omalovažavaju.... Mislim da to i nije najbolji savjet koji možeš dat....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... A sta mislis sta moze učiniti u tom trenutku? Nije bas lako se tome oduprijet...pogotovo što skolstvo nikako to ne sankcoinira. Naime, odes pedagogu i potuzis se. Onaj koji te zlostavlja ce vrlo vjerojatno dobiti bukvicu i samo to. A onda tek počinje sranje.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 528
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... slažem se s tobom!! zato kaj oni samo prebacuju lopticu s jednog na drugog!! pedagozi će pozvati roditelje koji će kakti nešto napraviti ali će oni vjerojatno zaključiti da je s njihovim djetetom sve super, ok možda mu nabaciti koju nemoj to više raditi!! citiram: 'a onda tek počinje sranje!!' |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Purger | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
Oko za oko,zub za zub...to je kraća verzija mojeg mišljenja.... ![]() Pa kaj bi ti dopustio da ti tako nešto rade ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Nazalost nisam dovoljno pratio. Sory ![]() Al sto se tiče dopustanja. OK je kad si konstitucijom iste gradje i kad je jedan na jedan. Al' kad se hrpa konjova namjeri na tebe vraćanje istom mjerom ne pomaže jer ne mozes vratiti istom mjerom i samo mozes još više fizički nastradati...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-06-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 11
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Bio sam žrtva i u srednjoj i u osnovnoj, ali samo u Hrvatskoj, u Njemačkoj gdje sam prva 3 razreda osnovne završio je bilo super. Ne znam, nekak kad pogledam na sve to što je bilo, znam da me u neku ruku ojačalo ali opet je ostavilo i traga...
__________________ >>Muškarac nipošto ne želi biti prijatelj neke žene, ako može da joj bude ljubavnik<< |
| | |
![]() |
| Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:47.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!