Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Ne znam koliko si pratio ovu temu...svoje mišljenje sam već iznio...al ću ti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-06-07, 22:43   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali...

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ne znam koliko si pratio ovu temu...svoje mišljenje sam već iznio...al ću ti ponovit !
Oko za oko,zub za zub...to je kraća verzija mojeg mišljenja....

Pa kaj bi ti dopustio da ti tako nešto rade
Ma frende slažem se uz potpunosti s tobom, al nijedan nasilnik među djecom se neće namjerit recimo na tebe sa takvim stavom. Već će nać nekog klinca koji sam uči, zgleda zbunjeno i progovori 2 u danu. Taj se klinac kojegu su napali ne zna branit i normalno da se onda boji bilo šta napravit i trpi ta sranja.
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 18:40   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Ma frende slažem se uz potpunosti s tobom, al nijedan nasilnik među djecom se neće namjerit recimo na tebe sa takvim stavom. Već će nać nekog klinca koji sam uči, zgleda zbunjeno i progovori 2 u danu. Taj se klinac kojegu su napali ne zna branit i normalno da se onda boji bilo šta napravit i trpi ta sranja.

Lepo receno
Star 04-07-07, 13:53   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 424
skin2yard je zabranio reputaciju

oko za oko, zub za zub? pa kad ce to onda stati? ne rijesava se nasilje nasiljem, jedino nasilje koje je u takvom slucaju dozvoljeno jest da roditelj doticnoga dijeteta isprasi ga posteno, i drugi slucaj dok se branis....mislim ako te netko napane a ti imas priliku da ga sredis, neces naravno filozofirati
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 17:14   #54 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Oko za oko, zub za zub je glup način mišljanja po meni. Ja razmišljam dva oka za oko. Kad te netko istuče, recimo na primjer grupa ljudi njih 5-6, što se mom prijatelju desilo jednom... Trebaš im pokazat toliku silu kakvu dosad u životu nisu vidjeli, pa čak ni na tv ekranu. Recimo bilo je nas četvero i zbog nekog spleta okolnosti su ga uhvatili, a on je bio malo hiperaktivan. Prebilo ga je na mjestu dok sam ja i ostala dvojica sređivali te onda se digao i počeo bježati i uhvatilo ga 200 metara dalje od mene i drugih, tako da ga uopće nismo mogli obraniti, a sudjelovalo je 15ak ljudi. Poprimio je batine i skupili smo se. E sutradan smo došli na isto mjesto u isto vrijeme i našli smo njih par koji su započeli to sranje. Utrčali su u kafić i mislili da su sigurni unutra, kad smo ušli unutra da ga izvućemo oni su od straha digli ruke i počeli vikat doslovno: "nemojte nas tuč, mi smo pičke" (tu se sada vidi koliko su u biti ti huligani koji su te prebili opasni) a kafić bio pun djevojaka Pohvatali za vratove i vukli van, na izlazu se uhvatili za krajove vrata i odupiru se za izač vani dok smo ih mi gurali u leđa

Ako možeš izbjeć gluposti, izbjegni. Ako ne, nemoj jest govna.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 18:20   #55 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja sam kao mala bila jako sitna i mršava, i druge curice u vrtiću su me uvijek tukle

Ali se zato sad znam tuć, ali sad nitko neće
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 18:57   #56 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,231
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja sam kao mala bila jako sitna i mršava, i druge curice u vrtiću su me uvijek tukle

Ali se zato sad znam tuć, ali sad nitko neće

Mene nikada nisu zlostavljali, niti tukli. Ne znam zakaj. Valjda me svi vole
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 19:00   #57 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Oko za oko, zub za zub je glup način mišljanja po meni. Ja razmišljam dva oka za oko. Kad te netko istuče, recimo na primjer grupa ljudi njih 5-6, što se mom prijatelju desilo jednom... Trebaš im pokazat toliku silu kakvu dosad u životu nisu vidjeli, pa čak ni na tv ekranu.

Ako možeš izbjeć gluposti, izbjegni. Ako ne, nemoj jest govna.
Slažem se s tobom u potpunosti

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 17:02   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Probali jesu...a jesu li uspjeli? ne, nisu...

EDIT: Ice: Nikad niti jedan normalan čovjek, pa ni kukavica neće pustiti da ga izmlate bez da se pokuša obraniti. I ljudi koji nisu pi***ce(ispričavam se za izražavanje) će pomoći svom prijatelju, pa čak i neprijatelju.

Ja u školi svakodnevno spriječavam tuče...jer smatram da je to glupo i možda opasno za nečiji život

I uvijek vratim istom snagom na bilo koji način...

Klub Under 16

Zadnji Uredio icegirl : 05-07-07 u 17:07.
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 19:32   #59 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Tko kaže da ga nisam branio? Lik je nasrnuo na njega, razvalio ga šakom i on je pao napod, ja sam odmah njega savladao i pokušao spriječiti sranje, drćžao ga na podu, a onda se moj prijatelj digao i jedan soccer kick mu u facu ravno zadao. Onda je skočilo 7-8 ljudi na njega, oborilo ga napod, u tom momentu sam potegao 3, on se digao i počeo šprintat, jedno 50 metara je pobjegao onda su izletili neki stariji ljudi iz kafića na njega jer su mislili da je on kriv, i dobio je dobrih nekoliko udaraca prije nego ih je ovaj sa strane smirio, a za to vrijeme sam ja bio zauzet ovom ekipom.

Sutradan kad smo mi došli u broju, zapamtili su nas.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 21:34   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ice svaka cast na hrabrosti
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108