| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Ne znam koliko si pratio ovu temu...svoje mišljenje sam već iznio...al ću ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Ma frende slažem se uz potpunosti s tobom, al nijedan nasilnik među djecom se neće namjerit recimo na tebe sa takvim stavom. Već će nać nekog klinca koji sam uči, zgleda zbunjeno i progovori 2 u danu. Taj se klinac kojegu su napali ne zna branit i normalno da se onda boji bilo šta napravit i trpi ta sranja.
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
Lepo receno
__________________ ♥ | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 424
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... oko za oko, zub za zub? pa kad ce to onda stati? ne rijesava se nasilje nasiljem, jedino nasilje koje je u takvom slucaju dozvoljeno jest da roditelj doticnoga dijeteta isprasi ga posteno, i drugi slucaj dok se branis....mislim ako te netko napane a ti imas priliku da ga sredis, neces naravno filozofirati
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Oko za oko, zub za zub je glup način mišljanja po meni. Ja razmišljam dva oka za oko. Kad te netko istuče, recimo na primjer grupa ljudi njih 5-6, što se mom prijatelju desilo jednom... Trebaš im pokazat toliku silu kakvu dosad u životu nisu vidjeli, pa čak ni na tv ekranu. Recimo bilo je nas četvero i zbog nekog spleta okolnosti su ga uhvatili, a on je bio malo hiperaktivan. Prebilo ga je na mjestu dok sam ja i ostala dvojica sređivali te onda se digao i počeo bježati i uhvatilo ga 200 metara dalje od mene i drugih, tako da ga uopće nismo mogli obraniti, a sudjelovalo je 15ak ljudi. Poprimio je batine i skupili smo se. E sutradan smo došli na isto mjesto u isto vrijeme i našli smo njih par koji su započeli to sranje. Utrčali su u kafić i mislili da su sigurni unutra, kad smo ušli unutra da ga izvućemo oni su od straha digli ruke i počeli vikat doslovno: "nemojte nas tuč, mi smo pičke" (tu se sada vidi koliko su u biti ti huligani koji su te prebili opasni) a kafić bio pun djevojaka Pohvatali za vratove i vukli van, na izlazu se uhvatili za krajove vrata i odupiru se za izač vani dok smo ih mi gurali u leđa Ako možeš izbjeć gluposti, izbjegni. Ako ne, nemoj jest govna. |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
Mene nikada nisu zlostavljali, niti tukli. Ne znam zakaj. Valjda me svi vole ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Purger | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Probali jesu...a jesu li uspjeli? ne, nisu... EDIT: Ice: Nikad niti jedan normalan čovjek, pa ni kukavica neće pustiti da ga izmlate bez da se pokuša obraniti. I ljudi koji nisu pi***ce(ispričavam se za izražavanje) će pomoći svom prijatelju, pa čak i neprijatelju. Ja u školi svakodnevno spriječavam tuče...jer smatram da je to glupo i možda opasno za nečiji život I uvijek vratim istom snagom na bilo koji način... Zadnji Uredio icegirl : 05-07-07 u 17:07. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Tko kaže da ga nisam branio? Lik je nasrnuo na njega, razvalio ga šakom i on je pao napod, ja sam odmah njega savladao i pokušao spriječiti sranje, drćžao ga na podu, a onda se moj prijatelj digao i jedan soccer kick mu u facu ravno zadao. Onda je skočilo 7-8 ljudi na njega, oborilo ga napod, u tom momentu sam potegao 3, on se digao i počeo šprintat, jedno 50 metara je pobjegao onda su izletili neki stariji ljudi iz kafića na njega jer su mislili da je on kriv, i dobio je dobrih nekoliko udaraca prije nego ih je ovaj sa strane smirio, a za to vrijeme sam ja bio zauzet ovom ekipom. Sutradan kad smo mi došli u broju, zapamtili su nas. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:30.

Lepo receno
Pohvatali za vratove i vukli van, na izlazu se uhvatili za krajove vrata i odupiru se za izač vani dok smo ih mi gurali u leđa