Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-07-07, 23:42   #61 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali...

ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 11:15   #62 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ja sam protiv toga da se šakama rješavaju bilo kakve situacije, ali ako ne nože drugačije, onda postupam po načelu koje je nešto gore više napisao ice. Ako netko želi nekoga "skinuti s vrata", mora to učiniti na takav način da će se protivnik usrat u gaće od same pomisli da se sretne s tobom, a kamoli da ide skupljat neku ekipu i tražit osvetu.
Najbolji recept: idiot krene prema tebi, obično uz podjebavanje tipa "sad ću te razbit" ili "nema te više" itd. Dok on priča - jedan direkt u nos, kad skupi ruke da zaštiti lice zviznut nogom u rebra, drugom nogom u koljeno da ga srušiš i na kraju nogom u glavu. Rezultat je nesvijest. Obično je to dobro popratit riječima tipa,"Jel to sve što ovaj debil može pokazat?", ili "A zašto nije poslo sestru, i ona je jača od njega?". Nakon toga, prelazit će ulicu kad te vidi na kilometar!

Dakle, iz priloženog se lijepo vidi da ne volim šakama rješavat takve situacije, ali protiv nogu nemam ništa!
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 13:41   #63 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 25
Poruka: 308
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Ja isto ne volim silom ništa riješavat (mogao bi završit ozljeđen) ali iskustvo mi je pokazalo da jedini učinkovit način da te netko shvati ozbiljno u kritičnoj situaciji je odgovor silom na silu, stari me od malih nogu učio da ako ih se skupi više treba kako je on radio lovit jednog po jednog i tako u krug pa da shvate da nema zajebancije i zbog tog stava nikad nisam imao problema, svi su znali da na udarac odgovaram udarcem... sila je rješenje, loše i krivo ali je rješenje!
May the force be with you!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 16:21   #64 (permalink)
ice
Banned

ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Da, Džeki je opisao vrlo dobar načn. Kada ti dolazi budala "sad ću te razbit", ne radi mu adrenalin i kada mu zabiješp direkt u nos zabolit će ga kao ništa i vjerojatno se neće htjeti tuči više. Ali ja riješavam to po principu Bas Rutten-a.

Ako želiš pobijediti u borbi, onda se do riješava nogom u prepone. To samo može već bit fatalno za njega. Udarac u prepone je jako podcijenjen jer se dosta vidi na filmova i ne smatra se ozbiljnim. Taj udarac puno puno boli i ogromne su šanse da oboriš protivnika na pod i da on leži tu sa skupljenim nogama i rukama na preponama cvileći kao mali pas. Ako samo poskokne od toga, onda pratim jednim headbuttom i laktom. Ja koristim i dva direkta u bradu, ako ste dovoljno jaki lijeva desna (1-2 kombinacija, jako često se koristi u boxu) to ga može nokautirat, ako ga zatetura malo onda još dva direkta, pa opet dva...

Isto tako, u strit fajtu sve je dozvoljeno, pa kako Bas Rutten kaže: "Use the ambience". Uzmite sve šta vam pod ruku dođe (boca od pive, papar, čaša, stolica, letva, bejzbolska palica, udrite mu glavom od zid... bilo šta..)

Ja inače volim kombinaciju 1-2 pa još jedan kroše, pada napod sigurno što je dobro kad je u svojoj ekipi demonstriram svoju moć, i ne žele se zajebavat jer misle da sam nadmočniji, a u biti svaka prosiječna osoba bi mi pala pod 2-3 jaka udaraca u bradu.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 18:40   #65 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Vidi ti kako smo mi od bullynga došli do street figta!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 19:42   #66 (permalink)
ice
Banned

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Vidi ti kako smo mi od bullynga došli do street figta!
Pa to je u biti bullying jer te zajebavaju na igralištu, u hodniku, ili čak možda u wc-u Tko zna. Siječam se da sam se jednom nakon bullying-a vratio u školu sa šibom od metra i pol koju sam skinuo sa stabla
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 20:05   #67 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,770
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ne znam...slažem se sa Iceom o udarcu u prepone al moj favorit među udarcima je kad nekog tko stoji ispred mene dobro opletem po koljenju (low kick)
Bilo je par situacija gdje sam to iskoristio i taman kad ga opleteš on se sagne i imaš ga na koljenu
Ajoj...što tu poziciju volim !

Kad smo već kod tih kriznih situacija na ulici...ne znam kako vi al ja kad vidim da će doći do frke a ne može se izbjeći,udaram prvi...nema kod mene onih fora da se samo branim ako me netko napadne.Ne želim čekat jer je onda protivnik u prednosti...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 20:53   #68 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-07-07
Godina: 20
Poruka: 66
lioness se izdvaja iz mase

mrzim kada me netko provocira ili me zajebava,podjebava,ili napada na mene bez objašnjenja..tako sam ja u srednjoj školi odalamila jednog lika u jaja tako da se srušio i time riješila stvar i s drugim likovima,svi su se podjebanti povukli sastrane!! sutra dan sam nehotice razbila rukom ulazna vrata pa su svi pomislili "opasna je ova" a staklo je bilo tanko! , srečom bez ozljeda!
lioness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 23:38   #69 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ja sam se 2 puta skoro potukla. 2 likice dosle jedna mi je bivsa frendica koja se naljutila na mene( zaljubljena je u mog bratica i ljubomorna je ko pas sto se ja druzim s njim) a druga je njena frendica koja me je kao trebala premlatit. veca od mene za 2 glave( a to nije tesko,ja imam samo 167cm i 53kg) i ona ful ufurana kao ona ce mene. nije proslo ni 2 min svade kad je dosle moje 3 frendice. vise nisu bile tako hrabre. moja frendica je moju bivsu samo pogurnula kao sta sada izvodi ona se rasplakala a ova koja me htjela napsat se ispricavala
danas ugodno pozdrave i sve super.

drugi put sam takoder bila sa te 3 frendice i ova 1 je trebala razgovarat sa 1 kujom koja joj je tjela unistit vezu. i ta kuja se jos pocela derat na moju frendicu i frendica joj samarcinu,kuja nju za kosu i da ce joj koljenom u glavu ja da cu skocit na nju, ove 2 me drze i ja nju supjela nogom lupit izakoljena i ona poklkne,sto je moju frendicu spasilo i frendicu nju za kosu i nogom u utrbuh . 5 min je lezala.

ja se inace ne tucem. i ne volim to. ali kada mene netko izaziva i dira nesto sto je moje, ni ne razmisljam o posljedicama.
prvi put mozda i dobijem batina ali drugi put sigurno necu
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 23:41   #70 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,117
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Ovo je prezakon.... blackdevilles rulz
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114