| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: blackdevilles ja sam se 2 puta skoro potukla. 2 likice dosle jedna mi je bivsa frendica koja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... LOL to danas jako puno puta cujes medu mladom populacijom a kad mi frendica jednu likusu nasred grada pretukla!!! jos ova trudna (nismo znale) ! sljepila je za pod ! najzesce je bilo kada smo ja i ta frendica (barby) letile za 2 tipa iz pomorske skole. tipovi se usrali. ja gadala jednog sa tenesicom LOL i pogodila koji smijeh
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Purger | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... blackdevilles...kak se zove ta tvoja banda ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Purger | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Lesbian Gang Epidemic ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #78 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... ova u 01:22 podsjeca na moju frendicu kad baci torbu i pocme trcat za zrtvom... ja inace sjednem na pod i smijem se ako je sve u redu. inace zovu nas 4 charlievi andeli. snimali su nas par puta frendovi. sto je najbolje svakog koga prebije 2 dana kasnije je dobra s tom osobom ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Godina: 20
Poruka: 86
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Ono šta bi ti trebao napravit je da kupiš nekog kućnog ljubimca po mogućnosti kornjaču i to neku malo veću i zbližiš se s njom,ono baš je zavoliš a prije toga malo pustit još da te mlate pa da skroz popizdiš i probiješ na mozak i postaneš ko oni ludi i zlobni genijalci/psihopati pa se povučeš u kanalizaciju i zračiš tu svoju kornjačicu i napraviš mutanta i učiš ga karate!!!Onda nađeš bullye i pošalješ svojeu ninja-kornjaču na njih pa da vidimo ![]() Zadnji Uredio Voltron : 17-09-07 u 01:00. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:21.