Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: blackdevilles ja sam se 2 puta skoro potukla. 2 likice dosle jedna mi je bivsa frendica koja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-07-07, 23:45   #71 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali...

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
ja sam se 2 puta skoro potukla. 2 likice dosle jedna mi je bivsa frendica koja se naljutila na mene( zaljubljena je u mog bratica i ljubomorna je ko pas sto se ja druzim s njim) a druga je njena frendica koja me je kao trebala premlatit. veca od mene za 2 glave( a to nije tesko,ja imam samo 167cm i 53kg) i ...
Vidim da si se malo zanijela pisajuć ovo
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 23:45   #72 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Da zakon volim kad cura naziva neku drugu curu kujom
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 00:21   #73 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Da zakon volim kad cura naziva neku drugu curu kujom
LOL to danas jako puno puta cujes medu mladom populacijom

a kad mi frendica jednu likusu nasred grada pretukla!!! jos ova trudna (nismo znale) ! sljepila je za pod !

najzesce je bilo kada smo ja i ta frendica (barby) letile za 2 tipa iz pomorske skole. tipovi se usrali. ja gadala jednog sa tenesicom LOL i pogodila koji smijeh
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 12:39   #74 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,926
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

blackdevilles...kak se zove ta tvoja banda

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 13:02   #75 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,775
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
blackdevilles...kak se zove ta tvoja banda
"Pink Pistols"

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 13:10   #76 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,926
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Lesbian Gang Epidemic

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 20:05   #77 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,318
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 16:15   #78 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
"Pink Pistols"

ova u 01:22 podsjeca na moju frendicu kad baci torbu i pocme trcat za zrtvom... ja inace sjednem na pod i smijem se ako je sve u redu.

inace zovu nas 4 charlievi andeli. snimali su nas par puta frendovi.
sto je najbolje svakog koga prebije 2 dana kasnije je dobra s tom osobom
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 00:00   #79 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,933
Skunk je zabranio reputaciju

.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Bully.jpg (80.9 KB, 16 pogleda)
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 00:54   #80 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 20
Poruka: 86
Voltron se izdvaja iz mase

Ono šta bi ti trebao napravit je da kupiš nekog kućnog ljubimca po mogućnosti kornjaču i to neku malo veću i zbližiš se s njom,ono baš je zavoliš a prije toga malo pustit još da te mlate pa da skroz popizdiš i probiješ na mozak i postaneš ko oni ludi i zlobni genijalci/psihopati pa se povučeš u kanalizaciju i zračiš tu svoju kornjačicu i napraviš mutanta i učiš ga karate!!!Onda nađeš bullye i pošalješ svojeu ninja-kornjaču na njih pa da vidimo

Zadnji Uredio Voltron : 17-09-07 u 01:00.
Voltron je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113