Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Voltron Ono šta bi ti trebao napravit je da kupiš nekog kućnog ljubimca po mogućnosti kornjaču i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-09-07, 01:59   #81 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,398
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali...

Citat:
Pravi autor: Voltron Pogledaj Poruke
Ono šta bi ti trebao napravit je da kupiš nekog kućnog ljubimca po mogućnosti kornjaču i to neku malo veću,a prije toga malo pustit još da te mlate pa da skroz popizdiš i probiješ na mozak i postaneš ko oni ludi i zlobni genijalci/psihopati pa se povučeš u kanalizaciju i zračiš tu svoju kornjačicu i napraviš mutanta i učiš ga karate!!!Onda nađeš bullye i pošalješ svojeu ninja-kornjaču na njih pa da vidimo:kalashnik
Daj pokusaj to, pa mi javi.

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 03:11   #82 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,509
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Voltron Pogledaj Poruke
Ono šta bi ti trebao napravit je da kupiš nekog kućnog ljubimca po mogućnosti kornjaču i to neku malo veću i zbližiš se s njom,ono baš je zavoliš a prije toga malo pustit još da te mlate pa da skroz popizdiš i probiješ na mozak i postaneš ko oni ludi i zlobni genijalci/psihopati pa se povučeš u kanalizaciju i zračiš tu svoju kornjačicu i napraviš mutanta i učiš ga karate!!!Onda nađeš bullye i pošalješ svojeu ninja-kornjaču na njih pa da vidimo
Super teorija....samo lakše bi bilo da uzme kakvu pantanganu umjesto kornjače...jer mu je usput u kanalizaciji
Bahamut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 20:52   #83 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika biohazard 3291

Datum registracije: 24-09-07
Godina: 23
Poruka: 61
biohazard 3291 se izdvaja iz mase

eh i ja sam prošao dosta sranja s tim uvijek sam bio meta nečije sprdačine ili "vreča za boksanje" a kaj češ život je okrutan preživio sam a znaš što upravo ti majmuni koji su to radili postali su največi alkiči i totalno si upropastili život.Trebaš se znati postaviti u životu i zauzeti za sebe jer nitko drugi neče tako je to.E sad dali su ostale neke posljedice možda i jesu ali nisam psihijatar da analiziram sebe pa neču ni probavati sebi sam dobar kome nisam nek se ne druži sa mnom.
biohazard 3291 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 18:05   #84 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 21
Poruka: 10
brkasbrko se izdvaja iz mase

kolko fajtera ovdjeeeeee.....
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 17:48   #85 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,921
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

tebi netriba savjet nego malo više samopuzdanja i hrabrosti..
ja bi gleda di ću doći u konflikt s njima bilo di i bilo kada i tada bi ubio boga u njima,triba bi im facu Glumičić raditi 3 dana i 3 noći,samopuzdanje će tada tebi samo doći i bit ćeš novi čovik u psihičkom smislu,nesmiš biti takav jado u životu i bit će sve o.k...
kad pribiješ jednoga ovi ostali će ti postati priko naći najbolji prijatelji..poslušaj moj savjet,nađi im najslabiju kariku od te grupe koja te je jebala cilu školu i natovari ga za 3 života...
sve ostalo će doći na svoje
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 22:48   #86 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-10-07
Poruka: 7
stinkfist se izdvaja iz mase

krivo mjesto za pronalazak odgovora,vjeruj mi. . .
ali kako god,zlostavljanje se vrši nad onima koji su fizički drugačije pa ih se tuče ili koji imaju drugačije stavove pa ih se pljuje i ismijava. razmisli zašto ti to rade pa se probaj prilagoditi okolini.nismo svi isti,ali smo slični upravo jer se prilagođavamo drugima i znamo se neki opustiti uz druge. ne može ti ništa i nitko pomoći,to možeš jedino sam,žao mi je,ali nitko ti od nas s ovoga foruma ne može pomoći u potpunosti.imamo curu u razredu koju smo prošle godine ismijavali u lice i par dečkiju ju je čak i fizički zlostavljalo.ali se ona počela prilagođavati i mi smo odustali.još uvijek se ne zna obući ,ima krive zube i prištavo lice,ali koga to briga.???s njom se može dobro razgovarati ,normalna je cura i dobra učenica...imaš svu moju podršku!¨sretno! sve se može kad se hoće...
stinkfist je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 15:41   #87 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Meni je npr. nastavnica povijesti 2 puta tjedno pušila preko velikog odmora u kabinetu. Nakon toga me je iskorištavala onako i meni se to dopalo tako da sam postao ovisnik o sexu. Kasnije me je ucjenjivala kad sam si našao neku žensku pa sam morao obje...
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 15:47   #88 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,250
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

vau ti si kul..mogu ti biti prijatelj?

a ono ja sam ono..uvijek je bila zajebancija..sad kad si razmislim... ipak je bilo bullynga..ono..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 14:56   #89 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
vau ti si kul..mogu ti biti prijatelj?

a ono ja sam ono..uvijek je bila zajebancija..sad kad si razmislim... ipak je bilo bullynga..ono..

Čovjek se navikne na sve pa i na bullyng, ne?
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 14:13   #90 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-07
Godina: 38
Poruka: 53
sky22 se izdvaja iz mase

stručna pomoć!
ovo je ok, možeš saznat šta ljudi misle; ali imaš siteova gdje možeš putem foruma dobit pomoć stručnjaka...
npr:
SOS TELEFON - GRAD RIJEKA

pokušaj tako ili ih nazovi i traži psihologa!

mislim da će ti ipak bit lakše i korisnije ako to podijeliš s nekim....
sky22 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114