| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Voltron Ono šta bi ti trebao napravit je da kupiš nekog kućnog ljubimca po mogućnosti kornjaču i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
Daj pokusaj to, pa mi javi.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Citat:
![]() | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 23
Poruka: 61
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... eh i ja sam prošao dosta sranja s tim uvijek sam bio meta nečije sprdačine ili "vreča za boksanje" a kaj češ život je okrutan preživio sam a znaš što upravo ti majmuni koji su to radili postali su največi alkiči i totalno si upropastili život.Trebaš se znati postaviti u životu i zauzeti za sebe jer nitko drugi neče tako je to.E sad dali su ostale neke posljedice možda i jesu ali nisam psihijatar da analiziram sebe pa neču ni probavati sebi sam dobar kome nisam nek se ne druži sa mnom. ![]() |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Malešnica Metropola Godina: 21
Poruka: 10
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... kolko fajtera ovdjeeeeee..... ![]()
__________________ So who's the bigger, who's the quickest killa? Would ya try to trip with my finger on the 9 milla? |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,921
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... tebi netriba savjet nego malo više samopuzdanja i hrabrosti.. ja bi gleda di ću doći u konflikt s njima bilo di i bilo kada i tada bi ubio boga u njima,triba bi im facu Glumičić raditi 3 dana i 3 noći,samopuzdanje će tada tebi samo doći i bit ćeš novi čovik u psihičkom smislu,nesmiš biti takav jado u životu i bit će sve o.k... kad pribiješ jednoga ovi ostali će ti postati priko naći najbolji prijatelji..poslušaj moj savjet,nađi im najslabiju kariku od te grupe koja te je jebala cilu školu i natovari ga za 3 života... sve ostalo će doći na svoje ![]() |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-10-07
Poruka: 7
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... krivo mjesto za pronalazak odgovora,vjeruj mi. . . ali kako god,zlostavljanje se vrši nad onima koji su fizički drugačije pa ih se tuče ili koji imaju drugačije stavove pa ih se pljuje i ismijava. razmisli zašto ti to rade pa se probaj prilagoditi okolini.nismo svi isti,ali smo slični upravo jer se prilagođavamo drugima i znamo se neki opustiti uz druge. ne može ti ništa i nitko pomoći,to možeš jedino sam,žao mi je,ali nitko ti od nas s ovoga foruma ne može pomoći u potpunosti.imamo curu u razredu koju smo prošle godine ismijavali u lice i par dečkiju ju je čak i fizički zlostavljalo.ali se ona počela prilagođavati i mi smo odustali.još uvijek se ne zna obući ,ima krive zube i prištavo lice,ali koga to briga.???s njom se može dobro razgovarati ,normalna je cura i dobra učenica...imaš svu moju podršku!¨sretno! sve se može kad se hoće... |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... Meni je npr. nastavnica povijesti 2 puta tjedno pušila preko velikog odmora u kabinetu. Nakon toga me je iskorištavala onako i meni se to dopalo tako da sam postao ovisnik o sexu. Kasnije me je ucjenjivala kad sam si našao neku žensku pa sam morao obje... |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... vau ti si kul..mogu ti biti prijatelj? ![]() ![]() a ono ja sam ono..uvijek je bila zajebancija..sad kad si razmislim... ipak je bilo bullynga..ono..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-12-07 Lokacija: rijeka Godina: 38
Poruka: 53
![]() | Re: Bullying u školi, dali su i vas zlostavljali... stručna pomoć! ovo je ok, možeš saznat šta ljudi misle; ali imaš siteova gdje možeš putem foruma dobit pomoć stručnjaka... npr: SOS TELEFON - GRAD RIJEKA pokušaj tako ili ih nazovi i traži psihologa! mislim da će ti ipak bit lakše i korisnije ako to podijeliš s nekim.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bullying, srednja skola, zlostavljanje, zlostavljanje u skoli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:31.