vrlo zanimljivo, moram priznati....
Raspravljate o temi Da li znate prepoznati laž? u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Da li znate prepoznati laž? Još davno kad sam se prvi put susrela sa nekim trikovima za otkrivanje laži probudili ...
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
vrlo zanimljivo, moram priznati....
Kazu da je i diranje ili ceskanje nosa i uha, takoder jedan od znakova..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
masu gore navedenih stvari koristim kad se nalazim u nekoj potencijalno nelagodnoj situaciji koja nema ama baš nikakve veze s laganjem.
cool, imao sam web book o ovom...
latoa sto studiras, ako smin pitat?
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Isto kao i Money,skoro pa sve gore radim u situacijama koje su neugodne a ne u laganju,ne kužim sorry.
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
teško ćeš ženu prokužit kad laže lako te zaludi i moš ga jebat onda![]()
već sam čula o tome...pa kad lažem imam to na umu i nema šanse da me se otkrije...ja sam profesionalna lažljivica ( evo upravo sam slagala )![]()
Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena
Ne trudim se da prepoznam, jednostavno - svi lazu dok se ne dokaze suprotno... Iskustvo, jbg.
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Ne znam ju prepoznati po nekim vanjskim znakovima. Ravnam se samo po nekom svom unutrašnjem osjećaju koji ne mora biti ispravan
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.