psihotarapeut 250kn-sat.pa sad,ko si može dopustit depresiju..neka...
Raspravljate o temi Depresija - kako ju liječiti? u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Najbolje čokoladom liječiti depresiju...
psihotarapeut 250kn-sat.pa sad,ko si može dopustit depresiju..neka...
ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke...![]()
Pogotovo covjeku koji nema volje niti za disanjem, a kamo li za radom, trosenjem (kakvim god), a seks ne dolazi niti pod opcije...mozda vise pod frustracije.
There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.
Alkoholom
Šalim se...znam kak je to,ali izvukala sam se napokon iz nje
life goes around
stvarno šteta što o ovom ozbiljnom problemu raspravljate na ovaj način. ako je zbilja netko zainteresiran za iskrenu raspravu samo naprijed.
Depresija koja katkad uhvati svakoga od nas, bez obzira čime bila uzrokovana, je skroz drugačija od onoga što u stručnoj terminologiji stoji pod "depresija".
Jedna osoba meni bliska boluje od depresije i već je 3 mjeseca u bolnici jer, nažalost, postotak izlječenja prave depresije je zanemariv. Uzrok se traži u problemima koji su duboko u nama i dovoljno dugo da to osim u psihičku preraste i u fizičku bolest....Prisutan je gubitak kilaže, opadanje kose, sušenje kože......Uglavnom grozno je za gledati osobu koja se protiv toga bori.....čak su i elektrošokovi jedan od načina na koji se bolest liječi.....onda vam je jasno koliko je loše....
I only know how to do things 3 ways:
-the WRONG way
-the RIGHT way
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!![]()
![]()
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...