| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Depresija - kako ju liječiti? u Znanost forumu; Batina je iz raja izašla,zar ne... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Purger | Re: Depresija - kako ju liječiti? Batina je iz raja izašla,zar ne ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,475
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? ako misliš na batinu kojom je Adam "tukao" Evu kad je bila depresivna onda se slažem sa tobom , u svakoj drugoj varijanti bi ti odgrizla malog na spavanju edit : ![]() |
| | |
| | #33 (permalink) |
| charolastra | Re: Depresija - kako ju liječiti? Bravo miš, odličan smajlić ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Purger | Re: Depresija - kako ju liječiti? Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Lokacija: POD ŠANKOM Godina: 23
Poruka: 15
![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? Rakijom !!! A i pisanje pomaže-nekakav kao dnevnik. Al najbolja je rakija vjerujte-čuda čini !
__________________ Fabienne: Whose motorcycle is this? Butch: It's a chopper, baby. Fabienne: Whose chopper is this? Butch: It's Zed's. Fabienne: Who's Zed? Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead... |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
![]() ![]() ![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? Citat:
sex je najbolji protiv depresije ja mislin da ako upadneš u depresiju nitko te ne može izličiti , jedino ako ti sam sebe udariš nogom u guzicu i kažeš npr, kravo jedno šta si se tako opustila, de drmni se. može meni trubit doktor i pričati i bockat me kao akupunkturu al ako ti sam-a ne želiš lječenje depresije, sve je to uzaludno. ali dal danas nije normalno da pukneš po koji tjedan u depresiju ili je to samo tako kod mene? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: depresija |
« Egoizam?
|
Najbolesniji san? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:29.